Arzukeskin Bizim büzmene dediğimiz bir börek var hem hafif hemde çabuk yapılıyor yanında çay karpuz salata yeter esimde mesaide bu gün oğlumla bana yeter
Arzukeskin Miray31 yufkayı 3 bölüp büzüyorsunuz dip dibe sonra üzeri icin 1 yumurta yarım çay bardağı sıvı yağ 1bucuk bardağı yoğurt 1 çay bardağı süt varsa iki kaşık kaymak birazda peynirli ufalaya bilirsiniz.buzdugunuz yufkaların üzerine dökün zaten fırına atın üzeri kızarınca çıkartın 4 yufka kullanıyorum ben büyük borcamda kulladiginiz miktarları değiştirebilirsiniz.internette var nasıl yapıldığına bı bakın . afiyet olsun yaparsanız.iskenderundayim aynı şehirdeysek yapayım gondereyim
Asmel Yesilim23 yazın semizotu,soğuk çorba( taze naneli),biber dolması,taze fasülye,patates salata,yoğurtlu makarna…En favori yemeklerim bunlar..
nrsen Yesilim23 dünden kalma yemeklerim var Taze fasulye Pilav Çilekli semizotu salatası yapcam geçen instagramda görmüştüm
Malikadir Bende domates soslu makarna Tabun ciğeri kavurcam Mercimek çorbası yaparim kola da var yeterli 😫 saat 5 gibi başlayınca daha rahat serin oluyor biraz en azindan. Zaten son 3 günün kalmış ayağı kalkmaya korkuyorum baskı yapıyor yemeği birakip wc ye gidiyorum😨
[silindi] Bizde patates kavurmasi derler , onu yapicam yaninada cacik. Yeter bize, bu sicakta cok bile :D
Rabia-22 Deletedmom73711 ahahah bizde.😂😂akşam kahvaltımı yapılır dıyenlere cevabım,yess baby yapılır😂😂😂💁🏼♀️
sliya30 Yesilim23 hiç bir şey midem bulanıyor artık dayanamıyorum yorgunum kötüyüm mutfaga giremiyorum 😫😫
Misssitare kadriye007 ay iyi fikir. İşten eve gidiyorum yol boyu ne yapsam diye düşündüm. İyi ki buraya bakmışım🙆♀️😅
Arzukeskin acemianneee_31 aaa bende Adana’dan geldim eşim buralı millet parkı Park Forbes tarafıyız hatta iş yerimizde carsidaydi bilirsiniz belki matmazelin çantaları hatta öyle tanıyor herkes bizi 😄😄
Yaseminf Yesilim23 bugün mantı ve peynirli kabak sandal vardı az bisey de karışık kızartma vardı dünden yarına tavuk bonfile yapacağım ızgara tavada yanına meyhane pilavı yapacağım salata bir de