Sedam42 Arkadaslar 10+3 hamileyim bebegi daha hisetmeyince surekli kafamda dusunce acaba iyimi bisey oldumu hastaneye gitsemmi surekli kafamda bu dusunce bunu nasil asa bilirim sizdede oluyormu :((
Annesininportakali53 Sedam42 valla bende 13 haftalik hamileyim 10 gun sonra randevum var ayda bir kontrole gidiyoruz 10 gün sonra 14+4 olcam ama bende senin gibiyim acaba nasıl iyi mi diye düşünüyorum büyük ihtimal tekmelerini hissedene kadar bu böyle devam edecek ama endişelenme canım ben 6. Haftada gördüm sonra bir gittim 11. Haftada o zamana kadar Rabbım onu korur dedim bir gördüm ultrasonda kocamandi 🥰 doktorum %90 kiz demişti şimdi de bekliyorum randevumu bazen acaba ne yapıyor diye düşünüyorum ama canı veren Allah ona bizden iyi bakar 🥰 hiç korkma canım Allahin izniyle hicbirsey olmaz
[silindi] Sedam42 canım hiç kötü düşünüp çekme kötüyü ben senin gibi düşüne düşüne bak çok şükür şu an 30 haftaligim 🤗 güzel düşün
Taricat Sedam42 hissetmekten kastınız bulantı , baş donmesi , bel kasik ağrıları falan mı ? Çünkü diğer türlü hareket olarak hissetmeniz falan mümkün değil henüz
Deletedmom_12 Sedam42 ah bende sizin gibiyim gerçekten öyle bozuldu ki pskolojim ilaçlari biraz ihmal etsem kafayı yiyorum. Daha once 2 kez gebelik kaybi yaşadim allah kimseye yaşatmasın. 7 haziranda ikili taramam 14 haziranda cinsiyet randevum var zaman gecmek bilmiyor. Allah yardimcimiz olsun
Mucizemi_beklerkennnn Minik181818 bn 15 haftaligm hala o dusunce o war wlla cozumu wrsa bnde alirm. Cnku surekli dua ediyorm kfamda donup druyo ya bsey olduysa diye.
Sedam42 Minik181818 benim vardi biraz sabhlari bulantim iki uc gundur o da yok o yuzden kafa takiyorum bulanti olunca rahatliyorum resmn
Sedam42 Minik181818 Mucizemi_beklerkennnn daha hareketlerini hisetmiyorumusunz iki oglumda 12 haftalik hisetme basladim rahatladiydim
busrasss1 zaman zaman bende oyle dusunuyorum, ben hicbir belirtide yasamadim 15 haftalik olduk icimizi rahat tutmaktan baska yapcak bisi yok kontrollerinde gelisim iyiyse dusunmemeye bak
Sedam42 busrasss1 zaten hastane gidiyorum iyi derse bi hafta iyi gidiyo bi hafta sonra yine ayni seyler haftada hastane gitmek istiyorum
Sedam42 Annesininportakali53 a masallah 11 haftada kiz demis genelde erkek bebekler 12 haftada soluyorlar erken kiz tahmin etmsi
Deletedmon099282 Annesininportakali53 11. Haftada bebeğe benzer şekilde net görünüyor mu acaba ben de 11 olucam randevumda çok heyecanlanıyorum :)
Sedam42 Taricat yani tekme vs hisetme baslayyinca rahatlicam bulantimda gecti yok gibi o yuzden kafada cok kuruyorum
Elisam123 Sedam42 koskoca 3 ayımı kendime zehir ettim bişey oldu mu acaba olacak mı acaba ama elde degil
Mucizemi_beklerkennnn Sedam42 hareket flan hissetmiyorum herkes soruyo hisstmen lazim diyo ama malesef. Oglumdada 19 hftalikken hisstmistim. Hareket yok belrti yok bilmyom yani Allah korusun bebisleri
Annesininportakali53 Sedam42 ama bombostu gerçekten bacak arası bide ozellerin cihazları çok iyi oluyor ama yinede kendimi hazirlamadim çünkü erkek hissediyorum biraz bide rüyamda oğlum olduğunu adını kıvanç koydugumuzu gördüm o yüzden merak ediyorum acaba prensesim mi olacak prensimmi diye inşallah gidince gösterir 15 haftalik olcaz
Annesininportakali53 Deletedmon099282 ozel kontrolluyum özelde kontrol oluyorsanız goruyorsa söyler bana da gosterdi hatta bacak arasını bombostu ama daha haftası küçük 12. Hafta itibariyle organları şekilleniyor yani değişme ihtimali yüksek bakalım biz 10 gün sonra 15 haftalik olucaz o zaman anlaşılır 🤣
Deletedmon099282 Annesininportakali53 özele gidiyorum cinsiyetten ziyade bebişi net görmek istiyorum hareket ediyorsa görebiliyor muyuz aklımda deli sorular 🐣
Annesininportakali53 Deletedmon099282 valla çok net gördüm 11+4 te gittim kocaman olmustu hareket etmeyi bırak ayak ayak üst üste atmış parmağı ağzındaydı sonra ayaklarının ikisini tamamen havaya kaldırdı doktorda keyif bebesi bu diyordu o sıra ayaklarını havaya kaldırınca hemen baktı bana da gosterdi bombostu bacak arası ama değişebileceğini söyledi %90 kız dedi bakalım 10 gün sonra 15 haftalik olcaz 😍 gerçekten çok güzel duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucaklarimiza alalim