Sevilayozdemir Tirtir5 kese boyutu 20 mm olunca duyabiliyorsunuz diye biliyorum. Benim şuan 15 mm dün gittim
Kemanet Sevilayozdemir kese boyutu ultrasonumda yazmıyor ama embtrıyo boyu 5.4 mm suan sizin embrıyo kactı
Sevilayozdemir Kemanet embriyo boyunu sormadım ben haftaya gidicem kalp atışı için , bu hafta kesem 15 mm olmuş geçen hafta 6 mm yolk ve saç görüldü benimde inşallah duyarsın sende
Hamideersin Tirtir5 henüz doktora gitmedim ilkinden tecrubeli oldugum icin 13ünde gidicem inşallah hem kese hem kalp atışı görebilmek adına
Rumuz123456 Ben de 7+4üm en son cuma günü doktora gittik kese minik şekilde görüldü bebek görünmedi ultrasona göre 5 haftalık gibi dedi 6 Haziran’da gidicez tekrar inşallah o zaman görebilirim korkuyorum böyle bi durumla karşılaşan var mı
Kemanet Rumuz123456 rahimde olusan gebelik kesesinin icinde bir tane daha kese oluuor embrıyo yani bebek ordan olusuyor o keseyede yolk sac diyolar
Rumuz123456 Kemanet bende o hala oluşmadı mı acaba doktor öyle bişey söylemedi ultrasona göre 5 buçuk haftalık falansın dedi sadece kese göründü