sirin96mom Sehrbnon12 beta hcg niz kaç kat katılıyordu tekrar bakıtırdınız mı hiç🙈 ikiz olunca merak ettim😊
Sehrbnon12 sirin96mom canım ilk yaptıgımı da adet günümde 350 cıktı 2 gun sonra tekrarladım 800 cıktı sonra yaptırmadımm bir hafta sonra da doktora gittim 2 tane kese var dedi.. 5+0 dı dedi doktor bebekler görünmedi zaten o zaman
sirin96mom Sehrbnon12 hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah😊 ikizlerde çabuk yükselir diyorlar ya o yüzden sordum 🙈🙈
Sehrbnon12 sirin96mom ya ben yine ikiz düşünmedim tek sandım o kadar fazla artmamıstı yaa ondan ama betanı cok olması az olmasıyla alakası yok ultrasonda görünür anca
Hamideersin Tirtir5 henüz doktora gitmedim ilkinden tecrubeli oldugum icin 13ünde gidicem inşallah hem kese hem kalp atışı görebilmek adına
Kemanet Tirtir5 birinciyi kacıncı haftaya kadar duyamadınız. Benimde bugun 6 haftalık cıktı emrıyo olusmus ama henuz kalp atısı yok almak zorunda kalabilirirz dedi doktor cok korkuyorum .
Tirtir5 Kemanet kuzum doktorum son ama kadar bekledi benim artık beni zehirleyene kadar 8 haftada mı ne aldı işte en son ana kadar duyulur diye bekletti :(
Tirtir5 Kemanet daha 6 haftalık cok erken diil mi kuzum baksana kızlar 8 ci haftada bile atan var diyo bekle Rabbim inşallah yrdım etsin can versin üzme kendini :(
TBeyza Tirtir5 kızımda sağlık ocağına kan verip öğrendiğimde 8 haftalık olunca git demişti ilk gebeligimi 8 haftalık duydum ,ikinci gebeligimde 6+5 de gidip duydum