Deniz34_ 15+1 olduk ama cok iştahsızım hiçbirşey istemiyor canım benim gibi olanlar varmı gercekten merak edıyorum
Adenssmom Fidan97 ben cinsiyeti 12. Haftada öğrenmiştim kızım olacak 😊 çok şükür iyi geçiyor hamilelik hareketlerinide hissediyorum artık. Tek sıkıntı bel ağrısı biraz ayakta durayim yorulayim yattığım yerden kalkamıyorum ağrıdan
bayanmor12 Fidan97 ara ara kasık ağrıları yorulunca bel ağrısı, sürekli mide yanması boğaza kadar yanma hissi ile geçiyor ve çok çabuk yoruluyorum malesef inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri benimde kızım olacak 13te öğrenmiştim😍
Fidan97 bayanmor12 maşallah inşallah saglicakla kucağımiza alırız . Bende de aşırı ayakta durunca yorgunluktan duramıyorum hemen yoruluyorum bir iş yapınca bakalım son aylar nasıl olacağız ☺️
Adenssmom Fidan97 normaldir canım 20. Haftaya kadar felan hissedilir diyorlar herkesin gebeliği bir olmuyor 😊
Hayalimsinn minik_koala_ve_annesi doktorum daha küçük belli olmaz demişti bu hafta gidicem inşallah gösterir bu sefer arada bir heyecan basiyo 😃😍🤩
minik_koala_ve_annesi Hayalimsinn ikili teste gittim sordum erken dedi 1 hafta sonra sonuca gittim onda da sordum belli olmaz herhalde ama sorayim dedim erkek dedi tahmin mi dedim yok kesin dedi kizlar gec gosteriyor diyolar merak ettim
Anne9283 Kızlar sorudan alakasız ama ilişki sonra psikolojik etkilendim sanki kalp atışları durmuş gibi bi his geldi sizce öyle bişey olsa belirti verir mi yaşayan oldu mu
Fidan97 Anne9283 canım benim ilk gebeliğimde kalbi durmuştu hiç fark etmemiştim kanamam bile olmamıştı hastaneye gidince öğrendim genelde belirti vermiyor .