Ays_cskn Ozlm0916 ne guzel ifade etmissin bizimki gece dah altif sirf hissetmek icin uyumuyorum geceleri o kadar keyifliki normal dogum en guzeli bende normali denerken sezaryene donuldu isterdim normal olsun ama kismet🥰
Ozlm0916 Ays_cskn tabikide canım orası kısmet son dakika neyin ne olacağı belli olmuyor tek saglikli olsunlarda normal yada sezeryan fark etmez 💙😇 24 ten sonra netleşiyor iyice hareketleri benimkide 21 haftalikken hareket ederdi ama öyle pek güclü degildi ara sıra hissederdim 🤗🤗
Ozlm0916 Ays_cskn evet ya son haftalar öyle oluyor 🤣🤣 ilk ogrendigimizde kalp atisiydi cinsiyetti detayli ulturasyndu derken zaman hizli gecmisti simdi durdu sanki 😄😄
Ozlm0916 Ays_cskn yok canım doktorum uygun görmedi bende yaptırmadım sağlık ocagında açlık şekerime bakıldı şükür bişey çıkmadı 🥰
Sabibo Çok şükür bizde sizin gibi 21 haftaya ulaştık❤ İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız🌺 Bende hareketlerini yeni yeni hissetmeye başladım pıtır pıtır oğlum, bazen hissetmiyorum ilk gebelikle alakalı sanırım
Ozlm0916 Ays_cskn insallah kuzum korkma bişey çıkmaz 🥰 ayın 14 ne kntrolm var nst ye baslayacakmisiz 😊😊
Ays_cskn Ozlm0916 Yaa hadi bakalim ben oglumdayken 32.haftada tansiyondan yatmistim hastenede sureklj nstye bagli tutmuslardi ara ara kalkmaya mecburi ihtiyqclar icin izin vardi o gun bugundur nstyi pek sevemiyorum 🥰🥰🥰
Ays_cskn Ozlm0916 cikmaz Bence yolundadir insallah hersey aman olmasinda insallah bendede cikmaz ilrlerleyen haftalardada 30 lara gelebilirim insallah🥰