sudamlasi Melhaercan arada kaçamak yaparsın evet ama hamileyken bebeklerimiz sömürüyo bizi ondan kansızlık varsa da kan değeri iyice yerin dibine giriyo😂 bizde kansızlık genetik yani kurtuluş yok
Hanifeak Melhaercan 😩😩ben koca şenliği bitiriyorum ya kahvaltıda akşam da elimle demliği bitiriyoruz resmen 😪
Melhaercan Muhammedamine kırmızı eti sürekli tüketiyorum pekmezide ha aldım ha alacam diyorum dogurup gidecem alamadan 😄saglıklı şeyleri tüketiyorum hep ama nafile bende kansızlık hep var zaten baş edemiyorum malesef
Ntlz Melhaercan doktorun icme mi dedi icme dediyse bisry diyrmem ama acik sekersiz cayin fazla olmamak sartiyla bi zarari yok. Bende sabah bi bardak iciyorum aksamda 3 bardak falan yani gunde 5 6 bardagi buluyodur bazen hergun icmiyorum tabi
Melhaercan Ntlz doktorum yasak koymadı şükür hiç bişeye ama herkes çay kansızlık yapıyor ondan düşüyor kanın diyorlar bende azaltayım dedim canım
mucizemizibekliyoruzz Melhaercan günde en fazla 2 bardak açık çay ve 1 türk kahvesi içebilirsin canım. Maksimum oda
Kardii Bende hiç içmiyordum meyve sularını hazmedemiyor midem kabız oluyorum afedersiniz bende çay içiyorum iki bardak bazen açık bazen hafif demli oluyor zararı olmaz diye düşünüyorum ben
elifemirasaf Melhaercan 36+ 4 canım ilk 3 ay içememiştim bulantı kusmadan dolayı ama artık içiyorum arada kahvede içiyorum
Gizem51 Melhaercan hic içmiyorum midemi ağrıtıyor pek de sevmem.kendim meyvelerden meyve suyu yaptım sabah 1 bardak onu içiyorum
Duyguserda Melhaercan hamile kalmadan önce çayı çok seviyordum şuan 10 haftalık oldum çaydan kahveden tiksiniyorum
svmeybgl Muhammedamine bende aynı şekildeyim sizin gibi normalde çok çay içen biri değildim ama gebelikte canım istiyor kendimi kısıtlamıyorum kansızlık problemim de Yok bebeğimin gelişimi de normal ilerliyor çok şükür
Muhammedamine svmeybgl o kadar düşünsek ne soluduğumuz hava temiz ne de içtiğimiz su tam anlamıyla . Kansızlık birazda genetik oluyor sanki olmadığı müddetçe çay içmenin ne zararı olabilirki . Rabbime emanetler İnşalalh
tomurcukannesi Melhaercan ben sabah 1-2 bardak akşamda 2-3 bardak içiyorum. 37 haftalığım herhangi bi sorun yaşamadm çok şükür
deletedmom6295 Melhaercan 5. aydan sonra içmeye başladım 1 bardağa gelecek kadar demi 4 bardağa bölüp içiyorum nefsi doyuruyorum 😀