Nurcantas65 hukukcuanne_06 valla herşey çok iyi hamd olsun, kiloya taktım kafayı onun dışında sıkıntım yok sizin nasıl gidiyor ? ☺️🤍
Ha134548 hukukcuanne_06 Her şey yolunda şükür 🥲 Sadece bu zamana kadar 17 kilo aldım ve şu an hantal olduğum iÇin almaya devam ediyorum. İnşallah gider hepsi amin 🥰
betulcatal hukukcuanne_06 aramızda 1 gün var sadece 😍 bizimde 98 günümüz kaldı Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Gulenber38 annesinin_beybisi ayniymisiz benimde son 100 gün kaldı hayırlı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah
hukukcuanne_06 Nurcantas65 benim birkaç gündür çok yoğun geçti hafif de karnım daha da büyüdü gibi diye herhalde sırt ağrılarım var😕çok şükür iyiym kıpır kıpır kızçemle şafak sayıyorum😍
Nurcantas65 hukukcuanne_06 kemik ağrısı için magnezyum ice bilirsiniz. Benimde bebişom kız 😁😁 sağ salim gelsinler amin
betulcatal hukukcuanne_06 şuan için çok rahat geçiyor sadece çok uykum geliyor bir haftadır 😅 sizin nasıl geçiyor
hukukcuanne_06 Nurcantas65 içiyorum da kemik ağrısı değil kulunç falan var sanki düz yatıp bi sırtımı çiğnetebilsem hepsi geçer🫢