Ha134548 hukukcuanne_06 Her şey yolunda şükür 🥲 Sadece bu zamana kadar 17 kilo aldım ve şu an hantal olduğum iÇin almaya devam ediyorum. İnşallah gider hepsi amin 🥰
Gulusuguzell hukukcuanne_06 vallahi arada sanci geliyor zor oluyor birde eşimle sorunlar var stresli geciyor
Eda_65 hukukcuanne_06 bizimde son 28 gün kaldı ilk gebeliğim hem heyecanım çok hem korku var bi an önce sağlıkla doğsa da kucağıma gelse minik kızım🥲👼🏻
hukukcuanne_06 Eda_65 amaniinn çok heyecanlı Rabbim sağlıkla kavuştursun nasılsınız iyisinizdir inşallah 😇
hukukcuanne_06 Gulusuguzell ya kıyamam boşvermeye çalışın minik mucizeniz için sabredin😔 Allah yardımcınız olsun
Gulusuguzell hukukcuanne_06 sabredilecek seyler değil ya evli bir bayanla konsrken yakalsdim cnm mesajlarin yarisini silmislr sorumluluk bilmez ams,boylr seyler yapyor
TBeyza hukukcuanne_06 oyy oyyy şu postu açmaya o kadar hevesleniyorum ki 😄 kıskandım darısı başıma 😊 150 lerden düşeceğim bende inşallah
hukukcuanne_06 TBeyza ben de ne zamandır en çok bu post için hevesliydim şükür nasip oldu darısı başınıza❤️ Bundan sonraki hayalim pozitif doğum hikayem başlığı 🥰