Elisam123 Ruzgarkevo ailenizde kafası büyük yakınlarınız var mı genetik bişey olabilir yanlış teşhis olabilir
Cinarsmom Pheebs bilmiyorum ki ama bingölde.. orda da kayda değer bir hastane doktor alet edevat yok . Yazık oldu çocuğa doğdu ama yaşamaz demişler.:(
Dark Ruzgarkevo kuzenimin eşinde çıktı kadın 33 yaşında. Bu zamana kadar farkedilmemis. kafasında hafif yamukluk varmış. Doktor takibinde. Sonradan toplanmış demek ki. Burda çok başlık var bu konu ile ilgili. Doktor ne dedi bu duruma
Dark Ruzgarkevo evet ilaç tedavisi yok. Herhangi bir ayda herhangi bir yaşta olabiliyor. Geçmiş olsun 🤲🏻
Damla6734 Dark folik asit kullandım 3 ay boyunca başka hiç bişey yapmadım 4 ayımda tekrar hamile kaldım çok şükür Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin 🤲🙏
Jeonxx Damla6734 sonlandırdıktan sonra nasıl bi izlediniz acaba? Kaç ay sonra hamile kaldınız 2buçyk ay önce bende aynu şeyleri yaşadım maalesef :(
seymasbal 5561 bende 29. Haftada doğum yaptım 36 gündür hastanede ikiz kızlarım oldu bir tanesine bugün doktor öyle dedi kafası büyüyormuş sıvı birikiyormuş diye dünyam başıma yıkıldı kendiliğinden mi geçti nasıl oldu acaba 😔