minikcikolatammm13 mommiracle valla bilmiyorum ki bende şaşırdım ama sormak aklıma gelmedi 😂 ama sanırım rahim duvarınıda kalınlaştırıyomuş yani söktürücü harici bir çok özelliği varmış
minikcikolatammm13 mommiracle bide bana hemşire tarlusalı içmeyi sakın unutma yoksa yumurtaların erken çatlar demişti
mommiracle minikcikolatammm13 anladımmm belkide banada o yüzden verdi bende diyorum adetim yeni bitti ne alaka kafamda deli sorular içimi ferahlattın sagol😂
Yasemincee26 mommiracle yumurtalar kendiliğinden çatlamasın diye. Bende dupaston kullanıyorum o da adet söktürücü bende çok şaşırmıştım
mommiracle Yasemincee26 ayy yeni başladım ya ona dün akşam yan etkilerini gösterdi tüm ilaçların etkisi karıştı birbirineee kus kus öldüm resmen ölüyorum sandım😅 yeni düzeldim
minikcikolatammm13 mommiracle ya iğneyi yaparken sende de çok az damla dışarı çıkıyomu ucundan. Ziyan olcak diye düşünüyorum ama hep gidiyo az😂
mommiracle minikcikolatammm13 komple vurduktan sonra 10 a kadar sayıyorum öyle cıkartıyorum ona ragmen bir damla akıyor gibi oluyor benimde boşa gitmesin diye başını çıkartıyorum hemen 😂
minikcikolatammm13 Yasemincee26 hadi ya hiç yapmadım öyle ama ellerim titriyo her seferinde 😂 ilk bi kendim yaptığımda morarttım sonra çok şükür morarmadı Allahım çabalarımızı boşa çıkartmasın inşallah 🤲🏼🤲🏼