Yasemincee26 Kızlar tüp bebek tedavisindeyim ama öyle halsizim ki sürekli uyku isteği. İslah , koyu renk dışkı , bilmiyorum yataktan kalkmak istemiyorum daha yumurta toplama vs olmadı iğne kullanma aşamasındayım. Size de iğneler böyle yan etki yaptı mi
Sevvgiii Yasemincee26 bende ishal olmadı ama şişkinlik özellikle göğüslerim büyüdü çok hassaslaştı, mide bulantısı, halsizlik ve uyku hali yaptı.
minikcikolatammm13 Yasemincee26 bende cumartesi günü başladım tarlusal ve gonalf 900 canım bende sabahları mide bulantısı oluyo ve kasıklarda batma var ve ağlayasım geliyo hep 🤭
Imnuha Yasemincee26 merhaba bende hiç öyle şeyler olmadı sadece göğüslerde hassasiyet oluşmuştu bence doktorunuza danışın belki de ilaçlardan biri yan etki yapıyordur
Yasemincee26 minikcikolatammm13 yaa canım sende yeni başlamışsın hayırlısı olsun benimde 11. Günüm bugün yarın gidecegim doktora istediği gibi olmuşsa Perşembe toplarım dedi
mommiracle minikcikolatammm13 tarlusal neden kullanıyorsun ? Bende adetin 3. Günü başladım 5 gün igneden sonra kpntrole gittim iyi dedi 3 gün daha devam edelim ignelere dedi ve tarlusal ekledi söktürücü değil mi ? Ne için veriyorlar
Seksenler İshal bendede olmusdu onun dışında sürekli uyku hali vardı ama geçiyor cnm kaçıncı gündesin
minikcikolatammm13 mommiracle valla bilmiyorum ki bende şaşırdım ama sormak aklıma gelmedi 😂 ama sanırım rahim duvarınıda kalınlaştırıyomuş yani söktürücü harici bir çok özelliği varmış
minikcikolatammm13 mommiracle bide bana hemşire tarlusalı içmeyi sakın unutma yoksa yumurtaların erken çatlar demişti
Yasemincee26 mommiracle yumurtalar kendiliğinden çatlamasın diye. Bende dupaston kullanıyorum o da adet söktürücü bende çok şaşırmıştım
mommiracle Yasemincee26 bende uyku ve uyanınca aşırı acıkma var şişlik karnımda var ara ara bulantılarım var arada agrı oluyor öyle yani