Udduy1818 Yuraka çok uzun en azından Alparslan yerine alp felan yada aslan felan olabilir birde soyadı eklenecek
Ipeksari57 Nurayefem Maşallah az kalmış sizin sağlıcakla alın inşallah kucağınıza adıyla yaşasın 🤗 Eren bizde var yoksa güzel isim düşünürdüm yalan yok 🤭🤭
Ipeksari57 Emirin_Annesi02 Ay çok teşekkür ederim zaman ayırıp da bu kadwr yazmışsınız çok sağolunn aralarında var değerlendirmek istediğim 🤗🌸
umraanbrs Ipeksari57 ya ismi bulunca ilginç oluyor sanki bebeğin adı hep oymuş gibi anlıyorsun bebeğimin adı bu olmalı diyorsun değişik bir şey ben asrın koyacaktım yok dilime yakışmadı
NurCivan Ipeksari57 evet bir öğrencimin adıydı değişik ve çok nadir ama Durunun yanına pek gitmedi sanki 🤷♀️
tuqbay Ipeksari57 biz Yağız Ege koyduk oğlumun adını benim çok hoşuma gidiyor tek isterseniz Yağız da Ege de ayrı ayrı güzel bence kulağa yumuşak hoş güzel geliyor 😇😍
Ipeksari57 tuqbay Çok teşekkür ederim 🌸 Adıyla büyüsün inşallah ikisi de çok güzel Ben Yağız ismini çok seviyorum ama işte o da var tanıdıklarda
Serap-Yigit tuqbay oğlum yiğit. İkincisine yağız istedim. Eşim Efe istiyor biz de yağız Efe koyacağız büyük ihtimalle
Ipeksari57 NurCivan Valla ben Durunun yanına uygun olsun çok istiyorum ama şuan tek temennim kimsede olmaması ve o ismi sevmem 😅💙