• Gebelik
  • Detaylı ultrason randevu nasıl alabilirim

Kızlar detaylı ultrasona gitmek gerek.. doktorum perinoloji bölümünden randevu almamı söyledi.. internette yazan sağlık ocağına gidip aile hekimine yeşil listeye kaydetmesi gerektiği sonrasında 182 arayıp randevu almam yönünde.. bilginiz var mı bu konuyla ilgili ? ☺️

Bebisim1 doktor istek yapiyor yonlendiriyor o bolumden aliyosun benim bildigim boyle

Bebisim1 devlete gidiyorum doktoruma kontrole gidince ikili test icin sisteme giriyor ultrason bölümüne yolluyor ordan randevu alıyorum

Bebisim1 Sabah erkenden sıraya girip perinatoloji bölümünden sıra bulabilmiştim.

Ozzggeee MHRS den randevu bakıyorum.. randevu vermiyor ilk önce kadın doğuma gitmem gerekiyormuş doktor
      perinotolojiye yönlendirecekmiş 🤷 sağlık ocağındaki doktor da galiba direk yönlendirme yapıyor diye birşey okudum internette anlamadım 😅🙄

Bebisim1 Evet önce doktorum yönlendirdi o şekilde sıraya girdim. Demek ki doktorlar sisteme girmeden sıra verilmiyor. Sağlık ocağı konusunda bi fikrim yok malesef