Zeplin Mervedez159 😅ama bu kutu bana neredeyse 1 yıl gidebiliyor öyle Bereketli bir kere al kullan baya gidiyor 🌺
sliya30 Mervedez159 2 gündür acayip terliyorum bayılcam heleki gece uyurken sabah kalkıyorum ter su içindeyim tövbe yha çok kötü birşey menapoza girmiş gibiyim 🙈😂 regl olmuyoruz diyemi acaba
Cntkn Mervedez159 healthandsleep in aromaterapik kristal isimli rool on u var asla koku yaptırmıyor ıslak ıslak olmuyor
Hakiko Mervedez159 karbonat 👍🏻 Her gün duştan çıkmadan bi kapta 1 e 1 su ve karbonat karışımı yapıp sürün koltuk altınıza ne kadar terlerseniz terleyin hiç koku olmuyor. Bir de tüyleri kökten almak önemli
Deemetibostnci Mervedez159 peynir cips gibi gelio kokusu tiksiniom kendimden hergün banyo bende durayım şurada bakalım
BadoDe Ben eğer doğal yöntem düşünmüyorsanız, alüminyum vs içermeyen tercih edin derim sonuçta merhem bile sürseniz cilt emiyor bebeğe zarar veriyor. Rossman/İsana da bir öyle rollon var birde Sebamed’de ikisinidw araştırın derim.
miraylihayat Mervedez159 Rexona shower clean . Trendyolda bulabilirsiniz ben onunla bu sorunu resmen çözdüm
EsraBaykara Rexona’yı bende aldım. İkilisi 180₺ di. Eşim beğenmedi kokusunu. Dereotlu poğaça gibi kokuyosun ne sürdün dedi 😁 diğerini anneme verdim, bu da elimde patlamış oldu 😅
cckdlk EsraBaykara yaa bu Rexona için eşler niye böyle diyo. Ben de en iyi bu falan diye önerilerden aldım. Adam bir uzaklaştı,iki uzaklaştı. Hayırdır dedim. Allah aşkına sen ne sürüyosun ya. Çok tuhaf bişey kokuyo sende bikaç gündür dedi. Rexonaya başlamıştım. Nolur sürme diyo. Ben de anneme verdim ikili paketi😀
Delimavi Arslanyavrusu123 kesinlikle kullanmayın özellikle hamilelikte hiç cesaret edemem ben bi araştırın isterseniz internetten çok zararlı kimyasallar var içinde allah korusun meme kanserine sebep olan maddeler.
Damlayldiz Mervedez159 doğal içerikli zararsız bir ürün istersen ben Siveno roll on’dan çok memnun kaldım
Hbeyzab1 Ebrrlyla Öyle kalıyor kullanınca anlarsınız çok az sürdüğünüz için kalmıyor bide suyla karışık olduğu için kalmıyor
annesinin_beybisi Mervedez159 ben de aynı durumdayım hamileyken ter kokum rahatsiz ediyor mu rolon kullaniyorum pudra sürüyorum cok yine aynı
incitanem94 Mervedez159 bende hamilelik önceside olan bi problemdi neler neler denedim fayda etmedi. Sonra deotak aldım evet kesiyodu ama içeriği temiz değildi. Sonra çay ağacı yağı iyi geliyo dediler baya bi gül suyuyla karıştırarak onu kullandım o da kesiyo ama kendi kokusu da pek güzel değil yani ağır bi kokusu var. En son da arkadaşım organik ürünler satan bi yeri önerdi ve gerçekten tüm gün sıfır koku hemde içeriği temiz ve çok güzel kokuyo limonlusuyla aşk yaşıyorum. Ben çok memnunum aldığım yeri aşağı kopyalıyorum bi bakın isterseniz https://www.melkanaturel.com/urun/krem-deodorant
Sdfrgnr yabadabaduu 😃😃😃 benim esimde hep oyle der de inanmiyodum dalga gecme ne sütü diyorum adama hep demekki sut kokuyoruz😂😂
findiklibadem Mervedez159 yves rocher terleme önleyici roll on içeriği temiz rahatlıkla kullanabilirsin hamilelikte 😊 ama içeriği temiz olduğu için sık sık sürmen gerek diğer roll onlar gibi değil bir kere sürdüm yetti olmuyor gün içinde sık sık sürüyorum ben