Mervedez159 Evettttt hamileliğimde muzdarip olduğum konulardan biri de ter kokusu oldu. okadar arttı ki nabıcamı bilmiyorum çok iyi hiç ter kokutmaya kuru tutan bi deodorant vs.bildiğiniz bişey varmı arkadaşlarım ?😩
Zehragniken Mervedez159 Ay evet ya asla kokmayan terim hamileliğim de kokmaya başladı neden öyle olur ki anlamadım
Deletedmom73711 Mervedez159 Rexona clinical protection öneririm, biraz pahalı ama kesinlikle kokuyu engelliyor bir kere aldım ve çok memnun kalmıştım şimdi hamilelikten ben de çok terliyorum, terim kokmaz ama yine de rahatsız hissediyorum bunu alacağım
Arslanyavrusu123 Mervedez159 rexona clinical protection showerini aldım ben bikaç gündür kullanıyorum memnun gibiyim ama çok pahalıya
yabadabaduu Mervedez159 valla benimde normalde çok terlerdim hamilelikte kokmuyorum eşim sanki süt kokuyorsun artık diyor 😂 ama rexona nın rolonlarnı tavsiye ederimm ama bu sulu olanlarından değil krem gibi olanları ben onu kullanıyorum gün boyu tutuyor beni nerdeyse her deo ve rolon denemiş biri olarak ☺️
Sarahh Deletedmom73711 bildiğim en iyi deodorant, sadece biyere gittiğimde sürüyorum evdeyken niveanın pembe olanını kullanıyorum oda iyi
Delimavi Arslanyavrusu123 kesinlikle kullanmayın özellikle hamilelikte hiç cesaret edemem ben bi araştırın isterseniz internetten çok zararlı kimyasallar var içinde allah korusun meme kanserine sebep olan maddeler.
Sdfrgnr yabadabaduu 😃😃😃 benim esimde hep oyle der de inanmiyodum dalga gecme ne sütü diyorum adama hep demekki sut kokuyoruz😂😂
-sef- yabadabaduu benimki de aynı anne kokusu gibi çok güzel kokuyosun hamilelikten dolayı öyle hissediyosundur diyo bal kocam 🥰🥰ama ikna olamıyorum çünkü kokuyorum kendime 😂😂😂
Eylul2019 Mervedez159 hicbisey fayda etmiyor valla.tek cozumu karbonatta buldum..hergun sabah 1 cay kasigi karbonati 1 damla suyla krem gbi yapip koltuk altlarina suruyorum sifir ter kokusu 😊
cansualisa Mervedez159 cnm rexonaaa clınıcalll benim yok problemim öyle ama arkadaşımın vardı resmen kesti
Tasbebek Mervedez159 bende 15 haftalık hamileyim eskiden 40derece güneşin altında terlemezdim bile bu bir haftadır hem çok terliyorum hem de kokuyor gibi hissediyorum çevreme kokuyor muyum diye soruyorum hatta bende muzdaribim bu konudan 😞
zeynepsakr Rexona clinical çok güzel hamile kalmadan önce kullanıyordum ama kimyasal içeriyor o yüzden bende tekrar almak istiyorum ama içeriğinden dolayı tereddütteyim
Hbeyzab1 Mervedez159 karbonat kullanın en güzel koku giderici o karbonatı biraz su ile kremsi kıvama getirip koltuk altınıza sürün bu sıcak yaz günlerinde bile 2 gün götürüyor yıllardır kullanıyorum hem sağlıklı hemde kesin çözüm mutlaka deneyin koku olan her yerde kullanabilirsiniz ben lavabo ayakkabı içlerine falan da biraz döküyorum hemen alıyor kokuyu 👍👍
DidemDnnz Mervedez159 hiç terletmeyen Rexona zararlı, vücudun doğal dengesini bozuyor. Günlük koltukaltlarını yikayıp normal deo sürücen valla başka çözümü yok
mlssrn DidemDnnz hergün banyo yaparım temiz tutarım deodorant kullanırım ama 1 saat sonra kokuyor yine hamileliğimin 6. Ayından sonra başladı 🥹
Zeplin Ter kokusu olan biriyim kaç yıldır kullanıyorum cok da memnunum gün icin de cok rahat ediyorum Amway rollon https://www.google.com.tr/aclk?sa=l&ai=DChcSEwikofSBuIX4AhXMj2gJHTuTCFAYABADGgJ3Zg&sig=AOD64_3Qp5ChW6Yn9Zwv0m-Wo89zE_jJeg&ctype=5&q=&ved=0ahUKEwinu-yBuIX4AhVaSfEDHXHNDlQQww8I4Aw&adurl=
Tuana_ Mervedez159 ay kız bende çok sorun yaşıyorum terle sürkeli terliyorum duş almadım sürece geçmiyor da
Dark Mervedez159 siz birde lohusalıkta görün. Ben siveno kullanıyorum doğal. Kurutmuyor ama kokuya engel oluyor
Hbeyzab1 Ebrrlyla Öyle kalıyor kullanınca anlarsınız çok az sürdüğünüz için kalmıyor bide suyla karışık olduğu için kalmıyor