Malikadir momofkaan ben hergun yapıyorum yaa bebeğe bağlı ne zaman gelmek isterse o zaman geliyor 2 gebelik geçirdim bu haftaları görmedim. Sağlıkla gelsinler ınsallah.
zls33 momofkaan benimde 37+2 😊 bende bugün çatı muayenesi oldum benim içinde bir sakıncasi yok gayet normal dedi. Bebişim 50 cm kilosu 3.337gram gunumuzle uyumlu gidiyoruz bakalım 🥰 normali bekleyeceğiz ❤️
momofkaan zls33 maşallah çok iyi çok sevindim ben de çatı muayenesi geçse rahatlayacağım açıklık falan çıktı mı sizde
Rukiyoloji momofkaan bizde 37+4 deyiz 6 haziran doğum var sezaryen 2. Bebeğim yarın kontrole gittiğimde doğum tetkiklerini yapacak anestezi uzmanıyla tanışıcaz inşallah Bi sıkıntı çıkmaz
zls33 momofkaan yok hayır çıkmadı . Rahim halen yumusamamis dedi. Bebek baş aşağı ama istediğimiz gibi tam inmemiş dedi😊 nst ye bagladi tansiyonu ölçtü . Haftaya tekrar gel dedi. Catinda anormali bir durum yok dedi sadece😊
momofkaan zls33 benim de bebek baş aşağı ama tam kanala yaklaşmamış. Bakalım deniycem teşekkür ederim :)