Rabia54 Gizemkoseoglu oy kuzum Allah'ım gönlüne göre versin zor bir süreç ama güzel haberlerini bekliyoruz 💞💞
Gizemkoseoglu Babies16 kromozom ve pıhtılaşma testimin sonuçları daha gelmedi araştırırken bi miniğim daha olduğunu öğrendim ne yazıkki bu güzel habere sevinemedim bile :(
Babies16 Gizemkoseoglu keske o donemde korunsaydnz.bende ikizlerimi kaybettim gecen sene.test somuclarim cikana kadar korundum sonuclardan sonra biraktim.ki iyikide oyle yapmisim Pihtilasma yatkinligi cikti igne kullaniyrm suanda ve 36+5 olduk cok sukur.
Gizemkoseoglu Babies16 korunduk sözde ama en ufak Damla’da bile hamile kalıyorum hayırlısı neyse o olsun ama bugün geçmek bilmedi ya
YagizAsyaMom Gizemkoseoglu oo maşallah yükselmiş bence sakin olup biraz bekle yani dediğim gibi Bi 4 gün kadar sıkmalısın dişimi sonra gidip kan ver bakalım ne olacak
YagizAsyaMom Gizemkoseoglu bence bugün değil de bi 4 gün sonra verin çünkü 2 ve 2nin katları olması gerekiyor ya peş peşe kan vermeyin ve akışına bırak stres yapma eminim yükselecektir ilk değerlerin iyi çünkü