CanSuu Deniz14 benim aklıma gelen konuşmuyor ya şuan annesinin adını koyar kimliğe onun adını yazdırır diye geliyo ozaman çok kötü kavga edicez konuşmasın bakalım o
Deniz14 CanSuu benim eşim öyle bir şey yapmaz şu isim olucak diye de diretmiyo sen bilirsin sen hangisini istersen o olsun diyo 🤦🏼♀️ Diyorum bu çocuk sadece benim mi sen de fikir ver sen de sesleniceksin senin de çocuğun ama yok 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
aslicerkan Sinemm tesekkur ederim sizinde hayirli olsun 🤗 tabi bizim fikrimiz degismesse daha 3 ayimiz var 😄
merwe Rabbim hepimizin gönlüne göre ve başta sağlıkla kucamıza almayı nasip etsin inş. Benim eşimde amine koyalım diyo sice nasıl hıç karar veremiyorum.
Melos merwe merwe Kmelikem kız olursa eğer Vera koymayı düşünüyoruz ama bakalım o zamana kaç kere fikir değişir 😂
Almirasu merwe almira su koyucam almira cennete düşen son yağmur damlası demek İbranice ay tanricası demek ve güneşin kızlığı da anlamına geliyor 💜
YesimDemircan Esraz yanlış anlamayın ama rüyanızda gördüyseniz koyun bence çokta güzel bir isim😍, bende Abdullah ismini görmüştüm erkek olursa koyacağım inşallah.
DuruSuedaAca Senibekliyoruz bizde aynı isimler arasında gidip geliyoruz birde ayperi ismi hoşumuza gitti 3 den biri olacak inşallah👍