Sinemm aslicerkan hayırlı olsun cnm ben elayi başta istediğim.için yoksa zeynep elada çok güzel hayırlı olsun şimdiden 🙂
aslicerkan Sinemm tesekkur ederim sizinde hayirli olsun 🤗 tabi bizim fikrimiz degismesse daha 3 ayimiz var 😄
YagmurAnnesi Cinsiyet belli değil ama kız olursa 💕Masal💕 diye düşünüyoruz. Erkek olursa hala kararsiziz tabi 😂
DuruSuedaAca Senibekliyoruz bizde aynı isimler arasında gidip geliyoruz birde ayperi ismi hoşumuza gitti 3 den biri olacak inşallah👍
Senis Bizde karar veremedik henuz. Esimin ismi Gokhan benim isminlm Seniha ikisinin birlesimi GÖKSE düsunuyoruz ama arada bir fikrimizide degistiriyoruz. Sizce GÖKSe nasil ??
Rabia88 Senis bir anlam ifade ediyor mu sizin isimlerinizin dışında 🤔 anne baba olarak çocuklarımıza anlamı yönünden de guzel isimler koymaliyiz diye dusunuyorum
Ceylin Senis Gökse güzel bence hem farklı olmuş hem kulağa hoş geliyor. Hem de baş harflerden oluşması gayet güzel olmuş.
Senis Bizde karar veremedik henuz. Esimin ismi Gokhan benim isminlm Seniha ikisinin birlesimi GÖKSE düsunuyoruz ama arada bir fikrimizide degistiriyoruz. Sizce GÖKSe nasil ??
AyeYllmz Edos Benımkıde miray su olucak Allah nasip ederse inşallah 🙏🏻😘 Ama mirayla-mira'nın arasında kalıyorum
sburc36 Ben de 37 haftalık hamisim hala karar veremedik bize fikir verebilir misiniz melis inci erva aysima zumra hüsna eda Serra karar veremiyorum
Esraz Rüyamda 3 isim duydum bunu koy dediler ama bir tanesini hatırlıyorum Hüdânur anlamı Allah’tan gelen Nur demek ağır olduğunu düşündük buğlem berra koyacağız 💓
YesimDemircan Esraz yanlış anlamayın ama rüyanızda gördüyseniz koyun bence çokta güzel bir isim😍, bende Abdullah ismini görmüştüm erkek olursa koyacağım inşallah.
Deniz14 merwe Eğer bir süpriz yapmazsak kız bebeğe daha çok benziyor dedi doktorumuz Ladin Mısra ya da Ladin Simya kararsızım ikisi arasında🤦🏼♀️🤦🏼♀️🙈🙈
CanSuu Deniz14 benim aklıma gelen konuşmuyor ya şuan annesinin adını koyar kimliğe onun adını yazdırır diye geliyo ozaman çok kötü kavga edicez konuşmasın bakalım o
SEVDAhira Hakime benim de kızımın adı hiranur 2. Bebeğimde kız olucak inş.ikranur koymak istedim ama tabi her anne gibi kararsızım babamız sağolsun fikrimden caydırdı 😊