Mavisperi Busakts Zeynep muhteşem bir isim bence koymalıdır diğerleri sanki dediğiniz gibi yabancı ismi gibi bayılırım Zeynep ismine sağlıkla büyüsün
lunam Bence kafanız hiç karışmasın, değişik olsun diye lilya gibi isimlerin konulması şahsen bana garip geliyor. Zeynep ismi bin kat daha güzel. Benim şahsi görüşüm tabi. Görümcemin adı zeynep olmasa kızıma koymayı çok istiyordum.
T1996 Busakts kötü demek için değil beğeninizi de kırmak istemem ama lilya özellikle çok saçma geldi lil yaaaağ diye dalga geçerler arkadaşları biryağ mı alalım lilya mı derler :( laren yabancı ismi gibi evet koyulabilir mi tabii ki ama ona da herkes yaren der:( bilinmeyen isimler çok zor oluyor arkadaşımın adı fudelya ömrü boyunca kız neler çekti ürün faturalarında fudeyhe bile yazan oldu iade sürecindebile kız her zorluğunu çekiyor herkes ismin ne garip diyor bence az da olsa bilindik olması daha iyi gibi :(
Anisalenamom Busakts Zeynep ismini duymaktan sıkıldım yoksa çok güzel bir isim ben koymam o ayrı lilya bayıldım 🥰
annesinin_beybisi Busakts hiç pisman olma zeynep diğer koyacağın isimlerden cok daha güzel alinma ama hic begenmedim 😁
Anisalenamom winterwitch Şöyle bir baktımda evet 😂😂 Çok Zeynep varya herkes koyuyor bi gına geldi bana bu isimden
Nisa_yvs Lilya bana at ismi gibi geldi 😁bence Zeynep mina cok güzel ve zarif benim kızımın adida Zeynep ela
Hazalaskin Busakts seni inandırmak için söylemiyorum Zeynep çok güzel bi isim zamansız bi isim anlamıda harika babasının süsü demek 💕 bende çok İstemiştim ama eşim çevremizde çok Zeynep olduğu için istemedi lilya ve laren nedense hoş gelmedi ve çocuk baya büyüyene kadar ismini de söyleyemez gibi zor isimler
minik_koala_ve_annesi Busakts zeynep mina cok tatli ve guzel isim asla modasi gecmez bir isim bence degismeyin
nese-kasap Busakts siz dediğiniz için değil içimden gelerek söylüyorum Zeynep Mina çok güzel isim diğerleri çok kötü ya koymayın sakın
eslemsi Busakts valla ikisinide ilk kez duydum ve hic begenemedim lilya da bi garip larende. Zeyneo isminide hic sevmem ama yine o ikisini de koyma zeynebide koyma. Zeynepte artik kabak tadi verdi yillarin iski
Taricat Busakts ben böyle sonradan meydana çıkma sözde elit ama hiç duyulmamış yabancı ismi gibi isimlere çok irite oluyorum hiç sevmiyorum . Zeynep ismi çok güzel bence iyi bir tercih yapmışsınız hem Peygamberimiz sav’in eli uzunluğu , cömertliği ve fakirlere yardımseverliği ile tüm kadınlardan üstün olan mübarek eşinin ismi 😌
Mihrimahvuslat Busakts Zeynep çok güzel bir isim peygamber efendimizin kızının ismi ayrıca☺️anlamı da çok güzel ilk anlamı babasının süsü diğer anlamaları da değerli mücevherler ve taşlar ☺️