aylinpalaa Tirtir5 25+6 haftalığım, doktorumu çok seviyorum gebe kaldığım ilk an numarasını verdi, zaten google üzerinden araştırma yaptım Ufuk Atlıhan yazınca da bi tane kötü yorum görmedim. İlgi alakasını ben çok sevdim. Zaten doğumda Karataşta olacak😂
Tirtir5 aylinpalaa ooo senin baya olmus mahsallah Rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah saglıkla canım teskkr edrrim bilgi verdin için arastırıcam doktru bende Karats güzel hastane odaları falanda cok gzel için rahat olsun 🥰 doktor kendi giricek diil mi doguma canım
aylinpalaa Tirtir5 evet canım doktorum kendi girecek nasipse. Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah🥰
Tirtir5 aylinpalaa amin canım amin inşallah 🥰 ben daha kalp bebeğimi görmedim kalp atışlarını duymadım inallah saglıklı olsunlar dua et benim için de cok teskkr edrrim 🥰 Çok oldu ama bisey daha sorucam ilk gttinde ilk zamanlar ne yaptı kac gnde bir cagırdı canım kan testlerini nereye yaptrdın ne zaman istedi 😂
Sunflover35 Tirtir5 mrb cnm ben karatasa gidiyorum doktorum aysel zabit çok ilgili ve cana yakın keşke diğer gebeliklerimde tanisaymisim ben aşırı memnunum arkadaş tavsiyesi üzerine gittim dediği kadar varmış 🥰
aylinpalaa Tirtir5 inşallah duyarsın canım kötü düşünme. Ben ilk testlerimi sağlık ocağında yaptırıp Doktoruma gösterdim tekrar yaptırmak zorunda kalmadım. Kese ve kalp atışını duyana kadar 1 hafta arayla çağırmıştı. Daha sonra iki haftada bir gittim. Şuan üç haftada bir gidiyorum ☺️
Tirtir5 aylinpalaa canım gecen konusmustuk ufuk beye gtmek istiyorum bende biraz daha bilgi verirmisin nasıl bi dokror kanamam geldi benim cok korkuyrum kendi doktrum yat dinlen dedi sadece gel bakalım falan bişey demedi
Duygudikicidkc Oxorza yok kuzum egepole gidiyorum ama Ege üniversitesine arkadaşım gidiyordu memnundu ve en iyi hastane diyebilirim
Yeniumutt Tirtir5 6 aylık ölü doğum yaptım sonra doktor arayışına girdim eşim ŞERİFE DİKAYAK doktoru buldu ve çok memnun kaldım 6 aylık ölü doğum yaptığım süreçte çok doktor gezdim ama şerife hocadan memnun kaldığım kadar kimseden memnun kalmadım çok ilgili ve motive edici birisi ege üniversitesinde doğum yapmış biri olarak söylüyorum doktorun kim bilmiyorsun her seferde gittiğinde aynı şeyleri farklı doktorlara anlatıyorsun muhattap olacağın kimse yok hiç ama hiç memnun kalmadım
Kucukgonlum Çiğli Araştırma hastanesine gidiyorum çokta memnunum kızımı Çiğli Araştırma da doğum yaptım özel gibiydi tertemiz ve doktorumda iyiydi şimdi de 3 çocuğum olucak nasip olursa Çiğli Araştırma hastanesinde doğum yapacam..
Mylifebebis Tirtir5 tınaztepe galen hastanesi Feyza Arman Çaldır çok iyi ilgili bi doktor heran ulaşabiliyorm. Karataşta bi arkadaşım doğum yaptı hiç memnun kalmadı inşaat halindeymiş hastane inşaat sesleri arasında doğum yaptım dedi.
Minigebe Mylifebebis bende ceren hanıma geçiş yapıyorum can hastanesindeydim dogum ntsyle ilgili bilgi aldınız mı odaları falan gördünüz mü
Trilece hamisinizz canım merhaba yenilerde doğum ücretini sordun mu , ben onur beye gidiyorum dün soracaktim unuttum