Bukiiiiiiii Melisa0002 Tesekkur ederim sordum agda yaptir dedi simdi bi kuafor buldum gidicem sagolun
Obirgebe Nur22Elif uzun yıllardır ağda kullanıyorum en baba 3 ayda tekrar edilmesi lazm 6 ay çok uzun bi süre
nmtock41 Bukiiiiiiii kısaltma yapabildiğiniz kadar yapın çok uzun olunca alması zor olur ya da rica edin kuaförden kısaltıp yapsın.. ben de hamilelikte ağda yaptırıyorum hiç bişey olmaz 34 haftalığım 10 günde bir gidiyorum ☺️
Esraa1453 Bukiiiiiiii canım eğer dolabın aynalı ise karşısına oturup jiletle almayı dene ben öyle yapıyorum mecburen gayet de rahat oluyor deneyebilirsin
Yagmurr-17 Bukiiiiiiii tek başına alınması zor aynanın karşısına geç ya da önüne bi ayna al daha rahat olur o şekilde özel bölgeni alman yani doktora o şekilde gitme ☺️
Bukiiiiiiii Yagmurr-17 yok can zaten agdaya gidicem simdi ayip evet cok qyip hemde kasmayim ins dua edin bana cok korkuuorum zate agrim var
Esraa1453 Bukiiiiiiii normalde ben lazer epilasyon yaptırıyordum gebelikten önce uyuşturucu krem almıştım çok faydasını gördüm ama gebelikte kullanılır mı bilmiyorum eğer ağdaya devam edeceksen bi doktoruna danışıp onu alabilirsin en azından acı çok hissetmezsin
Lastromance Bukiiiiiiii haftada iki kez jiletle alıyorum hep iki hameligim de de ayna ile rahat oluyor hem kendi sağlığınız için hem de doktora o şekilde gitmeyin bence ayna ile yapabilirsiniz.Kadinlae için özel jiletler var kesmesinden cekiniyorsaniz onlardan alın.
Bukiiiiiiii Keziban32- Keziban32- valla ahdaya gidince heo enfeksiyom oluodu surekli banada ama şimdi mecbur gidicem
Hulus Bukiiiiiiii Venüs kullanabilirsiniz kesme kanatma yapmiyor önce sabunla suyla yumuşatın sonra jiletle ayna karşısında tertemiz 😊
Bukiiiiiiii Hulus Teşekkür ederim simdi kuafore gidicem cesaretimi topladim agdaya ons kasilmadan atlatirim 🙏😢
bebekveannesiii Bukiiiiiiii Doktor senin 6 aydır almadığın özel bölgene bakmak zorunda değil.🤮🤮 Jiletle alıp gidebilirsin, burada bir ton insan var ayna karşısında jiletle alan.