nermin_123 Bukiiiiiiii aynayi bi yere koyun ciletlede yapin ya da lazer diye bişey var bikini için ya kremalar falan ama asla öyle gedmeyin
BusePolat Bukiiiiiiii Ben 36 haftalık hamileyim ayna karşısında agda ile aldim çok zor oldu ama asla rahat edemem zaten alınca çok cikmiyo bence almalısın doktor alttan bakmicakti ama ben rahat edemediğim için alıyorum
Sonaypin BusePolat ağdayı son zamanlarda yapmak yaptırmak erken doğum riskine sebep olur diyorlar, çekiniyorum. Böyle bir şey duydunuz mu?
Bukiiiiiiii charlottececi Sagolun simdi jilet alip denicem insallah bende surekli agdaya gidiorim cok uzun zamandir yapmadım alisti cunki arrik ama gebe olunca bikini bolgesinden korktum sagolun
Bukiiiiiiii Melisa0002 size garip gelebilir ama bende bilmedigim icin soruyorum 7 senedir jilet ile almadim. Heo agdaya gittim kollarimi bacaklarimi agda ile aldiriorim ama bikiniden korktum. Ve sordum kizlarda sag olsun jilet dediler hepsi bu.
Melisa0002 Bukiiiiiiii tüylerin çok az ise, epilatör ilede ala bilirsin. Ayna karşısında. O daha az çıkarıyor, ama sonra başka bir yerinde kullanamayacaksın onu. Oda var.
nmtock41 Bukiiiiiiii kesinlikle ağdaya gidin jilet tekrar enfeksiyon yapabilir tüy dökücü vs zaten hamilelikte kullanmayın, kendiniz aynadan bakıp iyice kısaltın ağda da kolaylık olur
Bukiiiiiiii nmtock41 Jilet neden enfeksiyon yapio herkes kullanuomus ama zaten ic tarafa degil dis yuzeyine simdi korktum ya 😢
Nur22Elif Melisa0002 eski yazdıklarına baktım da 6 aydır alınmamış tüyden kaynaklı bi sorun yaşıyor olabilir. 6 ay boyunca bi kadın nasıl özel bölgesini almadan rahat eder onu da anlamadım ya neyse.. (kokar bi kere ya. Bizim azıcık uzayınca rahat edemiyoruz)
Melisa0002 Nur22Elif bende hiç tüy yok, 1.5 sene epilyasyona gittiğim için. O yüzden, 6 aylık süreç bana çok garip geldi, uzarda uzar 🙄 çok garip bencede. Bende 7 aylık hamileyim de, ne bileyim 🙄
acemianneee_31 Bukiiiiiiii jilet Venüs kullana bilirsin pahallı ama en azından tek basına yapma da yardımcı olur ben ayna karşısında beceremedim şahsen inşaAllah sen becerirsin
Nsnese Deletedmom83940 canım sana yazmadım yanlışlıkla yanıtla diyince sana yazmış gibi olmuşum pardon ☺️
nmtock41 Bukiiiiiiii şişlik var dediniz ya metali zarar verebilir daha tehlikeli olur sizin için diye düşünüyorum, ben ne zaman yapsam kaşıntı yapıyor bir de daha çok tahriş oluyor en iyisi şuan ağda malesef
QUEEN088 Bukiiiiiiii Canim bir ayna tut ozelbolgene oyle jiletle kolay olucak.Bende haftam buyuk oldugunda oyle yaptim.
Nsnese Bukiiiiiiii alabildiğiniz kadar alın sonuçta gebesiniz ve tertemiz alamayacağınızı herkes bilir ama öyle de gitmeyin
winterwitch Bukiiiiiiii valla ben görmeden jiletle alıyorum alabildiğim kadarını öbür türlüde kaşıntı yapar mamtar yapar artık havalar ısındı…