seyma9188 Merveofs Size de hayırlı olsun bu arada dünyaya getirmişsiniz bebeğinizi sağlıkla büyüsün inşallah 😍🌸
Merveofs seyma9188 amiiin sizinki de sağlıkla gelsin inşallah hayırlı huzurlu bir hayatı olsun inşallah 🌼🌼 Sevmeye bekleriz ne zaman isterseniz 🤭😄
seyma9188 Merveofs Aminn inşallah canım benim🥰 Bayılırım bebek sevmeye oraya geleyim de inşallah çok isterim tanışmayı,bebişi sevmeyi 😍 Şuan annemlerdeyim iskenderunda ay sonu gibi gelirim inşallah 😁
Sibel_56_ Ceren hanıma gitmenizi önermem kendisi Pervari devlet Hastanesi’nde doktorumdu hastayla nasıl konuşması gerektiğini bilmiyor. Ahmet beye gidiyordum tayin sebebiyle artık ona gidemiyorum ama Ahmet bey veya yine aynı hastanede Recep beye gidebilirsin.
Merveofs seyma9188 beklerim valla benim de kaynanadan başka kimse yok burada bayılıyorum sıkıntıdan🙄😄
seyma9188 Merveofs Senin yine iyi kaynana var benim kimsem yok😏 Eski evimde komşularım vardı gidip geliyorduk.Yeni sitede kimseyi tanımıyorum komşuluk hiç yok orda ya çok sıkıcı 🥴
Merveofs seyma9188 ayyy keşke onlar hiç olmasaydı ya amannn… Gel gel bana valla beklerim her zaman 🤭🥰
Burcuuuuu seyma9188 bişey sorcam ben 21 de gittim ceren hanım bana dedi bu haftada renkli önermiyorum güya 5 dk detaylı bakti normal mi avaba ya
seyma9188 Burcuuuuu Ben en son 4 ağustosta gittim Ahmet beye 17 haftalıktım hem cinsiyet öğrendik hem de renkli de gösterdi.Ne alaka haftasıyla ilgisi neymiş çözemedim 🤔
seyma9188 Burcuuuuu Ben ayrıntılı ultrasonu iskenderunda çektirdim buranın devlet hastanesinde.10 dk ya sürdü ya sürmedi.Özele gitmek istemedim burda tanımıyorum doktorlarını diye.Ahmet beyden o kadar memnunum ki doğumu burda yapmayı hiç düşünmedim.Kısmet olursa annem gelecek inşallah doğumuma.🥰
seyma9188 Merveofs İnstgramdan takipleşelim eğer hesabın varsa canım ordan haberleşiriz 🥰 ozdoganseyma26 benim hesabım istek atarsın canım
seyma9188 Burcuuuuu Anladım canım saygı duyarım tabi.Bizim için önemli olan bebeğimin ve benim sağlığımla ilgileniyor olması erkek kadın fark etmez.
-yenisine- seyma9188 sağolasın canımben bursadayım ailemin yanında Burda olucak doğum nasipse eşim geldi tutukev başkasını göreve evinde bariş mahallesi var bardın otelim karşısı Aslan sitesi ordan tutuk bakalım ama çok memnun değiliz gibibakakım bi geleyim nasipse
seyma9188 -yenisine- O taraflar biraz uzak sanki arabanız varsa sorun olmaz.Benim eşim bazen görevlere gidiyor o yüzden biz şehir merkezi tercih ettik.Her şeye ulaşım kolay oluyor özellikle hastane,banka işleri için iyi oluyor.