Lilosum Alyadua1009 Yumurtladigin zaman hissedersin zaten o gün cok akintin olur ve kasiklarina kramp girer bende ovulasyonla gebe kaldım kendini takip et degisimlerini
Alyadua1009 Seyoelif Mavidunyamm Tusami @Gulcingezer her gün aynı cıkıyor normal mi bu durum 17.günüm bugün
Seyoelif Alyadua1009 ben 19 20 de yumurtluyordum 3 gün sürüyordu cabim sende bekle biraz daha olur inşallah
Gulcingezer Alyadua1009 demekki tam yumurtlama olmuyo yada bu ay tam saglikli bi yumurta yok olgunlasan o yuzden boyle silik cikiyor olabilir canim
Gulcingezer Alyadua1009 yada belki bir iki gune kdar gumurtlama gorebilirsn gec yumurtlama da olabilir
Gulcingezer Alyadua1009 pki varsa ondandir cnku bu kdar stabil ilerlemesinin sebebi genellikle o oluyor
Alyadua1009 Gulcingezer canım baya kırmızı oldu ama tam pil değil 20.günüm, galiba 21.günde yumurtlama olucak😙 @Tusami @Seyoelif
Gulcingezer Alyadua1009 koyulasmis baya ama dedigin gbi yarin olur gbi duruyor sen bugunle beraber 1 haftani degerlendir olur mu kacmasin ins bu sefer olcak 🙏🏻