Cansudeniz122 Kızlar son 1 gün kaldı.Hala ses seda yok.Sanırım doğuramıcam.Siz naptınız doğurdunuz mu?😂😂
34btlgkhn34 Cansudeniz122 benimde son 10 gün biraz daha var ama gelsin istiyorum. Gelecek gibi durmuyor şimdilik
kubradogann Cansudeniz122 boşver kalsın içerde kuzu 😂😂 yediği önünde yemediği arkasında ben olsam bende çıkmak istemem😂😂
Neslihanarslan06 Benimde son 2 bugün. Geleceğe de benzemiyor😅 konuşuyorum çağırıyorum teşvik ediyorum bebişimi gelsin diye ama yok etkilenmiyor. İkizler burcu olacaklar ya kararsızlık var galiba. Gelsem mi gelmesem mi diyE😂😂
Cansudeniz122 Neslihanarslan06 Bende hafeket ederken soruyorum oğlum ne zaman gelcen diye oynamayı bırakıyor😂😂 valla korkar oldum
Cansudeniz122 34btlgkhn34 Sayacak gün kalmadı😂 İçim dışım hurma doldu.Yürümekten bacaklaırma karasular indi.😂😂 Ama hala ses yok
Neslihanarslan06 elfffffslu Ne zaman salarsak düşünmezsek artık bence o zaman gelecek Çok kafaya takmamalı ama yapamıyoruz haliyle😄
34btlgkhn34 Cansudeniz122 Ayaklarım şişti yürüyemiyorum da ama yinede ona rağmen 11 kat merdiven çıktım hareketli biriyim de normalde. Bakalım ne zaman gelecek ahsenkuşum🌹
kubradogann Cansudeniz122 Oh mis 😂😂 sağlıkla kucağına alırsın inşallah Rabbim acılarını göstermesin hiç birimize 🥰
Cansudeniz122 Neslihanarslan06 Umududa kesemiyorum. Her gün kalkıyorum acaba bu gün mü diye ama sonu hüsran😂