Haticenur4 40 haftalık oldum kızımın gelesi yok galiba yarın kontrol var sizce doktor ne der ne yapar benim gibi bekleyenler varmı benim vücudum çok ödem tutmaya ve sıcak basması çok olmaya başladı
Gorkemm Haticenur4 39+5teyim bende de durum aynı valla rahat yürürdüm bir haftaya kadar ama şimdi hiç yürüyemiyorum bile inşallah fazla sürmeden gün verirler 41 e kadar bekleriz dedi ama doktor
Hazalaskin Haticenur4 39+6 aynı sayılırız canım allahım tez zamanda kavuştursun yavrularımıza kız çok merak ediyorum nasıl bişey
Nessozz Haticenur4 39+4 üz bizde. Nişanım geldi 2 cm açılma var ptesiye kadar kendi gelmezse suni ile doğum başlatılacak :(( kendi gelsin diye dua ediyorum 🥺
Aylinnnnnnn 40+2 bende geleceği yok oğlumun 2 gündür çok çok korkuyorum kakasını yapar diye bu haftalarda yapabiliyormus pazartesi suni sancı deneyecegiz olmassa mecburi sezeryan 🤦🏻♀️
Ynme Aylinnnnnnn Haticenur4 Seninle aynı durumdayım şu an 40+2 deyim pazartesiye suni deneyeceğiz. Ben bekleme taraftarıyım doktorum da riske girmek istemiyor sanırım
Haticenur4 Elfs hayır doğmadı nstye bağlandım hiç sancım çıkmadı doktor biraz daha bekleyelim dedi bakalım nolucak
Haticenur4 Hazalaskin bende çok merak ediyorum ama doğmuyor ve artık korkuyorum son zamanlarda kakasını yeme ihtimali falan varmış galiba
Hazalaskin Haticenur4 aklına kötü bişey getirme risk olsa doktor söylerdi demekki sıkıntı yok doktoruna güven içini ferah tut
Haticenur4 Hazalaskin doktor acele etmeyelim bekleyelim dedi ama işte son haftalarda hareketlerde azalmalar oluyor ya oda beni korkutuyor şimdi denize gidicem kolaylaşsın diye ama işte her şeyi yapıyorum tık yok 😂
Elfs Haticenur4 benim ki erkek valla bilmiyorum ben 40 hafta olsun öyle doğsun diyordum doğum korkusu falan vardı ama 3-4 gündür baya kötüleştim 1-2 gündür doğsun diyorum. Ne dedi doktor size?