Zeyzey_12 benimmdunyamm ne zaman peki?çünkü 2 sene önce bende büyük bir kutu kargolamıştım pttyle o zaman bizde 70 tl ödemiştik
kuzey6161 Zeyzey_12 rizeden istanbula kuzenim bana gönderecekti normal kargolar çok ücret çıkardı otobüsle gönderecekti sonra ptt uygun fiyat verince pttyle gönderdi
Zeyzey_12 Tugba6336 ya birde pamukkale nim yorumlarına baktım çoğu kişinin yolda eşyası kaybolmuş buda korkuttu beni biraz:(
Umud-- Zeyzey_12 otobüs saati kaçta ise o zaman olmuyor mu bizim otobüslerimiz var eşimde alıyor eşya ücreti nedir inan bilmmiyorum ama öyle özel bir saati yok
cahillesohbetikestim Zeyzey_12 canım bundan 6 7 ay önce kuzenim bir beşik beşikte salon için ufak hafif bir şeydi bir kutu kıyafet göndereckti izmirden afyona 750 tl demiş otobüs kargo daha da fazla tutacaktı bir tanıdık vasıtasıyla getirttik sen düşün şimdiki fiyatlar iyice artmıştır
Zeyzey_12 cahillesohbetikestim ama ben pttyi aradım bir puset bir de 10 kilo ağırlığında poşet dedim 73 lira dedi ama 😬
mydeno13 Zeyzey_12 dolap uygulaması açın puset 17 tl felan kargo ücreti çok pahalı Mevla ödemez siniz
Baharcakir55 Canım otobüsler inan keyfine göre biz ocaklı fırın getirdik 250 tl istediler adamlar aralarında konuşurken şöfere 150 tl aldım abi dedi parayı verdi kalanı cebine indirdi bişe de diyemedik tanıdık yoksa eğer otobüse vermeyin bence
cahillesohbetikestim Zeyzey_12 o zaman hemen göndersinler 🤣 demekki bizi kazıklamaya çalıştılar vay hainler 🤣
Umud-- Zeyzey_12 bizde de genelde veriyorlar karşı taraf almayı unutuyor inan gece demiyorlar akşam vakti diyorlar arıyorlar illa alalim abi illa alalim geçen biri evi bulmuş şok olduk 😁