Fatma-d Kızlar doğum ağustos sonunda inşallah ne alıp ne almamaliyim kıyafetleri kadar tane ne kadar lık almalıyım hic bilmiyorum yardımcı olabilecek varmı🤔
sevimlikek Fatma-d doğumun kışa geliyor kışlık al ve en önemlisi büyük al hem küçülüyor yeni doğan alırsan oğlumdan biliyorum
zeyel_sena Fatma-d nasipse benim doğumumda ağustos.a denk geliyor. Çok fazla kıyafet almadık genelikle 3_6 ya da 6-9 aylık zıbın ve takımlar aldık. yenidoğan kıyafeti hiç yok nerdeyse. Kilosuna göre gerektikçe alırız diye düşündük çok hızlı büyüyorlar gerçekten, kime sorduysam biz çok aldık giydiremedik küçük geldi dediler. Biz kıyafet dışındaki ihtiyaçlara öncelik verdik onları tamamlamaya çalışıyoruz.
Ecemhiram Benle aynısın temmuz sonuna geliyor yazlık almadım hiç uzun kollu 5 li takım aldım 3/6 ay tulumlar bar hediye alındı başkada bişey almıcam doğduktan sonra ihtiyaçda alırım çıkıp
Ecemhiram Hastane için tulum takım ,5 li takım (10lu almadım benim üçüncü olduğu için var) yedek 5li takım çorabı atlet zıbın yarım kol,askılı var evde de 4 takım 5 li seti var yeter
Tayla Heveslenip abartma istersen kıyafet konusunda acil önemli olanları al gerisi kolay doğduktan sonra alırsın cnm