Cilembalci Kiz daha ne ki ben 21 haftaligim cinsiyet için 3 defa gittim göstermiyor ne yapsak 😁 kiz gibi dedi doktor ama belli degil hala pazartesi birdaha randevumuz var bakalim 🥰
ZelihaaK @"melekortac28 inşallah inşallah hepimiz sağlığıyla kucağımıza alalım inşallah tek duam bu ayrım yapmıyorum ikisi de evlat ama baştan beri hep kız hissediyorum ve kız istiyorum her gören erkek diyor ama oda ayrı bişey
Ummu_gulsevinc Sedasssss ah bı anlasam 🙂bebim bebeğim daha büyük görüntüsü var yine anlamıyorum yanlız hissiyatimi söyleyeyim kız Sanki🥰
Hafize3536 Ummu_gulsevinc banada 13 hafta gittim erkeğe benziyor dedi bizde erkek zannettik 16 haftada kız cıktı 🤣 sonra onada inanmadım 2 ayrı doktora gittim ikiside kız dedi ozaman inandım kız istiyordum şükür oldu darısı kalbimden gecenlere🥰
Ummu_gulsevinc Hafize3536 benim 3 kızım var canım allahta gönlümu biliyor ya erkek isterim ama rabbim kız nasip ettiysede sağlıklı sıhhatli olmasını nasip etsin
Hafize3536 Ummu_gulsevinc kız kenarda resim yükle var bildirimlere basıyorsjnuz ya onun üzerinde resim yükle var ona tıkla sonra resim yükle de resmi sec sonra onayla kopyala de sonra kopladığınız resmi istediğiniz sayfaya yapıştırın videosunu cekebilsem atıcam buraya
Hafize3536 Ummu_gulsevinc oh maşallah kız evladı kadar hayırlısı varmı annem hep der iyiki cok kızım var der bende kızı cok severim 10 tane olsa yok demem🤣
Bahar0101 seymataner7 aynen teyzesi küçük ama çok merak ediyorum sağlıklı olsunda hiç önemli değil sadece merak🥰