Merveesila01 Arkdaslar merhaba 4 bucuk aylık hamileyim ilk gebeliğim bebişi ne zaman hissedebilirim 👍
Aybeniz_akkaya Merveesila01 merhaba. İlk gebeliğim. 17. haftamda hissettim ilk kıpırtılarını. 🥰 Şu an 20 haftalığız, her gün tekme yiyorum. 😄
Hndn44 Merveesila01 ilk gebeliğim 17 haftada ilk hisettim 21 haftada da dışardan hissetmeye başladım gümbür gümbür
findiklibadem Aybeniz_akkaya gaz mi bebek mi ayrimi yapiliyor mu ve genelde uzanirken mi otururken mi ayaktayken mi tekmeliyor acaba😅
Krnn1 findiklibadem ben hissettim hiç gaz ile aynı şey değil. Bildiğin içerden bişey vuruyor 17. Haftada hissettim. Eminim hareket olduğuna. Karıştırma oranı çok düşük bence.
Aybeniz_akkaya findiklibadem ben ayakta uzun süre durduktan ya da hareket ettikten sonra dinlenince tekmeliyor. Yemek yiyince de tekmeliyor, mutlu oluyor. Sanırım benim gibi obur olacak. 🤣
findiklibadem Hndn44 otururken mi ayakta mi yatarken mi tekmeliyor genelde , merak ediyorum ona gore beklicem o haftalarda 🤣
Bebetonun_motheri Hndn44 Bizde 17 haftalığız ama nasil hissettiniz acaba ya ☺️ karnima 2 saniyelik agri gibi bisi olup geciyor tam anlamadim sanki ic karnim yırtılıyor gibi😂
Bebetonun_motheri Hndn44 Ya benim bu aralar rahimime tekme atiyor gibi sanki Korkuyorumda acaba baska biseymi diye normalmidir ki
kings_son Merveesila01 ilk hamilikde 19 da hissettim ikincide 21 de erkek gec hissedilir ama kizlar 17-18 de hissedilir
Hndn44 Bebetonun_motheri valla bende tam bilmiyorum ki ilk bebek benimde bence bişey yoktur korkma bebek büyüdüğü için baskı yapıyordur rahme