Yelizdiyebiri Deletedmom83940 geçmiş olsun canım bende covidden sonra saçlarım cok dökulmeye başladı yani taramaya korkar olmuştum
Yelizdiyebiri Hazalaskin cok şanlısın ozmaan 🥰 benim saçlarım normalde cok yavaş uzuyor ınsallah benımkıde hızlıca uzar 7.haftamdayım bi değişiklik göremedim henuz😂🤲🏻
ikicocuklubiranne Yelizdiyebiri gebelikte hızlı uzuyor dökülme azalıyor ama maalesef doğum sonrası oğlumda avuç avuç döküldü bayağı da sürdü. Şimdi ikinci gebeliğim doğum sonrası İnşAllah böyle olmaz yine
Yelizdiyebiri ikicocuklubiranne yani hızlı uzuyorsa çok sevindim ama yani sonrasında avuç avuç dökulcekse baya korkuttu bu durum 😑😑😑
pelin47 Yelizdiyebiri kullandığımız takviyeler vitaminlerle de ilgili bence. Benim saç dökülmem kalmadı normaldede hızlı uzardı zaten ama dökülmüyor artık daha canlı sanki
CansuDRY Yelizdiyebiri Evet, insanı bunalıma sokuyoro hal. Keşke çıktığı gibi kalsa, hiç dökülmese.🥲 Emzirmeydi, uykusuzluktu, gebelikte artan östrojenin doğum sonrası azalmasıydı derken vücut bir yerde tepki veriyor işte.🤷🏻♀️
ada58 Yelizdiyebiri aşırı uzadı ve gürleşti sonunda dökülecek biliyorum lohusaşıkta bi o kadar kötüleşiyormuş 😟😔
Damlahmett Yelizdiyebiri gebelikten önce çok dökülme yaşardım ama maşallah çok hızlı uzuyor, parlak ve güçlü oldu🥰💫✨
Elfs Yelizdiyebiri saçlarım normalde de iyidir gür ve parlaktır bir de benim kan oranım, demirim vitaminlerim de eksik çok kustuğum için vitaminlerimi de kullanamadım doğru düzgün ama gebelikten önce duşta dökülürdü şimdi bir tel dahi dökülmüyor.
edis22 Yelizdiyebiri bende oyle okumustum valla uzamayla guzellesmesini bilemiyorum ama benimki bilmiyorum sampuanimdandir veya hamileliktendir cozemedim son 1 aydir cok az dokuluyor. Sampuanimida 2 aydir degismisim acaba ondanmi diyede dusunuyorum ama bilemedim tam🤷🏻♀️