Yelizdiyebiri Kızlar gebelikte saçlarınız ne durumda gür parlak ve hızlı uzuyormu ?? Gebelikte saçların güzelleştiğini duymuştum ne kadar doğru
Sevdapl Yelizdiyebiri 27. haftadayım benimkiler çok gürleşti, parladı. Doğumdan sonra dökülmez inşallah.
Deletedmom83940 Yelizdiyebiri öbek öbek dökülüyor ne gür parlağı cansız bişey oldu sabah duş alırken taradım bir avuç çıktı yine duş aldım yine bir avuç çıktı 😢
benito Yelizdiyebiri o kadar çok sağlıklı beslenip, vitamin takviyesi alıyorum ki saçlarım parlıyor ve çok hızlı uzuyor 😅
DidemDnnz Yelizdiyebiri benim hızlı uzuyor ve aşırı az dökülüyor. Ama beyazlarım ani şekilde arttı garip şekilde
Yelizdiyebiri Deletedmom83940 hadi ya demekki herkeste farklı etki ediyor. Benim kuzenımse hamileyken saçlarım parlak ve gürleşti hızlı uzadı demıstı 😞
Eslem_1 Benim Gebelikten önce de iyiydi şimdi de iyi dökülme vs de yok uzama durumu da iyi 2 kere kestim bi daha mı kessem diye düşünmüyor değilim uzayıverdi hemen..
Yelizdiyebiri Eslem_1 nazar değmesin ınsallah benimde öyle olur ben daha 7+3 yeniyim bazılarınında dökülüyormuş. İnşallah benım dökulmeyen hızlı uzayanlardan olur😑🤲🏻🤲🏻
Bukah Gebelikten değil de vücudun eksik vitaminlerini çinkoyu magnezyumu demiri B vitaminini düzenli kullandığım için dökülmelerimin durduğunu ve uzadığını düşünüyorum 🤔
Yelizdiyebiri Bukah evet sağlıklı beslenip vitamin alarak takviyelerini kullanarak doğru orantılı bı durum bu 😀
Yelizdiyebiri DidemDnnz benimde beyazlarım arttı ve boyayamak çok kötü yazda geldi herşey net bi sekılde belli olyo😂😑
Deletedmom83940 Yelizdiyebiri yok canım kovid geçirdim ondan sonra çok dökülmeye başladı birde hamile kaldım yine dökülüyor 🥺
CansuDRY Yelizdiyebiri Benim normalde çok ince telli, cılız saçlarım. Çok çabuk yağlanır. Çok da dökülür. Hamileliklerimde dökülme tamamen duruyor. Sürekli saç çıkıyor. 10 gün bile yıkamasam yağlanmıyor.(denedim😅) Gürleşiyor ve çok hızlı uzuyor. Ama çocuklarım bir yaşını geçtikten sonra, o hamilelik boyunca çıkanlar avuç avuç dökülüyor. 🥲 Elde var sıfır. (3.bebeğime hamileyim.)
Yelizdiyebiri CansuDRY evet coğu kişi senin söyledıgını söyluyor bana , yani artan hormon sevıyelerı ve vitamınlerle sağlıklı beslenmeyle böyle hamılelıkte güzelleşıyo saçlar sanırım. anlamadıgım neden hamılelık bıtınce aşırı derecede dökülürki haksızlık bu🥲
Yelizdiyebiri Deletedmom83940 geçmiş olsun canım bende covidden sonra saçlarım cok dökulmeye başladı yani taramaya korkar olmuştum
Hazalaskin Yelizdiyebiri övünmek gibi olmasın ama saçları her zaman çok güzel sürekli saçlarıma övgü alan biriyim tabi gebelikte daha da güzel oldu gören tekrar bakıyor aşırı hızlı uzadı dökülmesi hiç yok desem yeridir parlak ve canlı bide zaten saçlarım dümdüz benim o yüzden gönlü gibi duruyor ☺️
Yelizdiyebiri Hazalaskin cok şanlısın ozmaan 🥰 benim saçlarım normalde cok yavaş uzuyor ınsallah benımkıde hızlıca uzar 7.haftamdayım bi değişiklik göremedim henuz😂🤲🏻
CansuDRY Yelizdiyebiri Evet, insanı bunalıma sokuyoro hal. Keşke çıktığı gibi kalsa, hiç dökülmese.🥲 Emzirmeydi, uykusuzluktu, gebelikte artan östrojenin doğum sonrası azalmasıydı derken vücut bir yerde tepki veriyor işte.🤷🏻♀️