Aysh89 28+2 de 1400gr dı babası kilolu doğmuş kayınvalidem öyle diyor bn normal doğmuşum eğer genetikse birde önde gidiyor 4gün maşallah yavrularımıza 🧿
AySeGuL87 28+1 1743 gr 3 hafta önden gidiyor kilosu 31’e uygun ultrasonla normal haftası aynıysa sıkıntı etmenize gerek yok
mintirik AySeGuL87 valla hoca normal dedi artık ona inanıp güvenmekten başka bir çaremiz yok yinede elimden birşey geliyorsa kilo aldırmak için denerim tabiki
Aysh89 mintirik bn 6 ay boyunca armut ve muz tükettim ara arada egzotik meyveler yedim vitamin değeri yüksek sütü eksik etmedim, çiğ kuruyemiş yedim sende bu şekilde dene istersen. Yediğim herşeyi araştırdım ne vitamini var değeri nedir diye
Princessmom mintirik 27+0 da 1115 gramdı. Bende merak ediyorum kilo alıyormu dye ilk doğumum zayıf oldu çünkü
mintirik Princessmom dünden beri herşeyi kaşarlı yiyorum😂 inşallah sağlıklı olsunlar ya annelik çok farklı
mintirik Princessmom çok az kaldı sabredelim inşallah doğunca tiksinmelerimizin hepsi geçiyormuş sorun ben çok kilo alıuroum oğlum almıyor ona yarasa sıkıntı yok
Princessmom mintirik bende öyleym canm ilk çocugmda okadar kilo aldm şiştm çocuk 2bucuk kilo doğdu. Herkes dediki sen yemişsn sana yarams çocuk minnack bu karından o bebekmi çıkto neler duydum. O yüzden şimdi azck kilolu olsun istyrm pskolojk olarak
mintirik Princessmom millet hep konuşuyor zaten ne olsa onlara yetmiyor herşeye konuşuyorlar o yüzden ben kendi çocuğumu düşünüyorum sasece boşverin 4 4şüktw olsa herşey kpnuşacak mutlaka bişey bulurlar