Tospikannesiiiii mintirik 1300 falandı oglum 28 de 2 hafta önde gidiyordu ama bence kilo biraz genetik
Hilalohilal mintirik bence normal dediyse normaldir neden öyle birşey yapsın doktor ☺️ sonuçta işi bizi doğru şekilde bilgilendirmek
mintirik Tospikannesiiiii boyuda kısa gibi geldi hoca sadece peynir süt yoğurt tüket dedi ama aklım hep yediklerim yaramıyor mu acaba diye
mintirik Merviiss genelde 1300 1600 arası o yüzden tedirginim 1080 çok az geldi haftasına göre 29 haftayız neredeyse
3oglanannesi mintirik ilk doğumumu 28+5 te yaptım 1010 gr biri 1160 gr biri doğdu normal bence kilosu muz kivi badem süt kaşar yiyebilirsiniz kşlo aldırmaya faydası olur yine
mintirik Hilalohilal eski doktorum kürtaj falan oldum ne kadar panik biri olduğumu bildiği için acaba söylemedi mi dedim🙂
Merviiss mintirik benim de haftamdakiler 1 kg yazmış hep bende çok tedirgin oldum ama herkes normal demiş bi sorun olsa dr söyler bence.
mintirik Merviiss minyon olacaklar demekki bende babasıda minyonda değiliz ki ama sağlıklı olsunlar inşalah en büyük duam bu