minomino Saçma sorulardan biri gözükebilir ama hamileliginizde jelibon yediniz mi? Canım cok yemek istiyo ama aşırı vicdan yapıyorum suan 😬
Merve201119 minomino yedim çocuklar alıyor bazen kokusu hoşuma gidiyor öyle iki üç tane atarım ağzıma özel alıpta yicegim birsey degil
FatmaNur_27 minomino canın cekiyosa ye canım faydası yok tabi ama aşırı tuketmedigin sürece zararı olacağını düşünüyorum
gozdeyagci Maalesef her şey sıkıntılı yediğimiz sebze meyve bile. O yüzden her şeyin azı karar çoğu zarar. Yani sadece onunla da karın doyurmayın. Ama insanın da canı çekiyor. Nefsinizi köreltin ve paketi yavaşça yerine bırakın 😀
minomino gozdeyagci yaa dimi ama paketi elinden bırakma kısmı cok sıkıntılı işte yine de 3-4 tane yiyip usulca bıraktım 😁
minomino Goncagul_05 off evet ben de hep ekşi doldurdum bugün eşim cok seviyo bile bile lades dedim alırken yani en sonunda yedim pes ettim😁
minomino Berglgzg hahah benim de eşim bikaç tane ye diyo fazlaya kacınca yeter artık diyo 😂 jelibon kırmızı çizgimiz belli oldu😁
GazeRock İlk aylarımda çok canım çekiyordu.Aşermek miydi bilmiyorum ama hep yiyesim geldi ve günlük 5 taneyi geçmeyecek kadar yedim.Bir süre sonra isteğim kalmadı zaten.