tam1anneadayi Arkadaşlar tüp bebek sürecine gırmek istiyorum ankara bahçeci tüp bebek merkezini bilip bilgisi olan varmı acaba ilgili ve iyi biyermi berfu hocada başlamak istiyorum ama? Veyahut önereceğiniz başka biyer?
Bebisiannesi tam1anneadayi Ben o süreçte İstanbul bahçeciyi çok araştırmıştım orada tedavi görmek istedim ama imkanlar el vermedi. Güzel bir klinik olduğunu duydum araştırdım ama yine de bilmiyorum tedavi görmedim
Sehrbnon12 tam1anneadayi yaaa rabbim kolaylık versin canım güzel sonuclar alırsın insallah bende suan ilk denememde 12 haftalık ikizlerime hamileyim darısı sanaa ilk denemede tutsun insallah
Esku tam1anneadayi bizde başlamayı düşünüyoruz araştırma sürecindeyiz istanbul bahçeciye gideceğiz sanırım çok iyi diyor herkes
tam1anneadayi Bebisiannesi bende araştırdım güzel dediler ama işte insan arafta kalıyor ya bi sorun çıkarsa diye cunki çok yüksek meblalar ödüyoruz kucağımizda boş kalsın istemiyoruz 😑
belmayamac Bebisiannesi Ben ist bahçecide yaptırdım canım ilk denemede tuttu çok şükür şimdi 26 haftalığız. Ama fiyatlar çok yüksek maalesef, benden sonra daha da artmış sanırım. Doktorlar çok yoğun bahçecide ama laboratuvar şartları çok kaliteli o yüzden tercih ettim ben de
tam1anneadayi Esku yaa rabbim hayırlısını versin inşallah canım inşallah hepimiz anne oluruz bende sanırım bahceciye başlıycam
sessizizleyici Esku biz Altunizade ebru hanıma gittik şükür ilk denemede pozitifi gördük ilgililer diğer yerlerle arasında cok fark yok para olarak
Sehrbnon12 tam1anneadayi tabiki ederm canım bu yolda olan benim gibi cabalayan tüp bebek tedavisinde olan bebek isteyen herkese rabbim sag salim kucaklarına doldurmayı nasip etsin inşallah 🙏♥️🤲
Hulya2408 Bende İstanbul bahçeci de gittim ilki tutmadı ikincisi tuttu şimdi 35 haftalık olduk çok şükür. Çok iyi doktorları benim doktorum Mehmet resit asoğluydu. Tavsiye ederim
mericherry Bht clinic de Volkan Turanı öneririm, 10 numara doktor ve yeni kurulmuş bi hastane laboratuvarı var. İlkinde başka yerde embriyom bile olmamıştı. Volkan hocada 7 tane oluştu.
Rozmari mericherry merhaba ben de şu an Volkan turan hocada tüp bebek tedavisi görüyorum ilk defa forumda ona giden birini gördüm sizin sonuçlandı mı benim dün yumurtalarım toplandı bu hafta embriyolog her gün bilgi verecekmiş ona göre Volkan hoca kalitelerine göre genetiğe de gönderebilirim dedi daha önce iki kimyasal bir sağlıksız bir de dış gebeliğim oldu sanırım dondurulmuş transfer yapacak rahim kalınlığını da kontrollü gitmek istiyorum dedi şu ana kadar memnunum ilgili güleryüzlü hep arkadaş gibi bizim bir arkadaşımız da ondan tüp bebek yaptı olumlu sonuç aldı ikizleri var şimdi
tam1anneadayi sessizizleyici ankarada degilmi o dediginiz yer bide ne kadar tuttu özel değilse sorabilirmiyim toplamda