gzmmgnyy 5+0 hamileyim bursada iyi bi hastane ve doktor arıyorum önerebilceğiniz bir doktor ve hastane varmı medicabile gidiyorum ama maalesef muayane ücretleri aşırı pahalı
Sirkelimon gzmmgnyy Doruk Yıldırım, Tuğberk Güçlü’ye gidiyorum ben oldukça ilgili bir doktor ben çok memnunum
hifasmother gzmmgnyy ben özel muayenehaneye gidiyorum nilüferde. Dilek Doğan Baş ücret 300 tl memnunum.
GamzeKzncii gzmmgnyy ben anadolu hast murat kadıoğlu na gidiyorum çok memnunum çok iyi bi doktor gerçekten ilgili 305 tl muayenesi ama gerçekten çok memnunum ilk dorukta bi bayana gittim ama hiç sevmedim araştırınca murat beye başladım muayenesi aşmaz dersen tavsiye ederim
Annesininportakali53 gzmmgnyy bursa Osmangazi özel aritmi hastanesi ücreti 215 tl mutlu kilciler ve Adnan Şahin efsane alanlarinda👌
Sirkelimon gzmmgnyy özel sağlık sigortam var ben 15 TL ödüyorum ama 190-230 arasında bir ücret sanırım
Bhry Esentepe Neşe Kaplan Karakaş’a gidiyorum çok tatlı ve iyi bir doktor en başından beri beraberiz:) 305 muayene ücreti