nurli34 Deletedmom_12 bende riskliyim canım Allahıma cok sükür bulantı kusma tiksinme olmadı hiç aşermiyorum bile bu arada 10+4 😇
nurli34 96Hamisanne ay evet bende sadece uyku ve çok acıkma var uykuya doyamıyorum ve yemek yerken bile acıkır mı imsan öyle bi açlık 🤣🤣🤣🤣
nurli34 m060918 ya özeldeki ultrasona göre 1 hafta geriyim devlettekine göre 1 hafta ileri normalde 10+4üm ben ama 9 hafta mı 11 hafta mı anlamadım 🤣🤣🤣🤣
nurli34 Deletedmom_12 progestan kan sulandırıcı degil mevcut kanamayı dindirmek icin var o. Hem progestan hem oksapar kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ben
Kuskoysunlaryoluna Nazendehanim evet sabahları içiyorum sadece çünkü akşamları içtiğimde daha kötü oluyorum. Sabahları rahatlıyorum ama diğer saatler zor geçiyor
Kuskoysunlaryoluna Deletedmom_12 teşekkürler onlardan destek alıyorum her gün 1 muz yiyorum fazlası kabız yapıyor o yüzden cok tüketemiyorum
N_A_Z_L_I_M Deletedmom_12 10+1 den selamlar 🙋 Sürekli uykum geliyor, halsizlik,offf tiksinme herşeyden beni mahvetti 🤢 Bulantım en çok akşamları oluyor.İnşallah biran önce geçer 🤲🤲