seymataner7 Deletedmom_12 çok kötü geçti ya kusma tiksinme şimdi 12. Haftadayım geçti kusma biraz tiksinme kaldı tat alamıyorum yediklerimden
N_A_Z_L_I_M Deletedmom_12 10+1 den selamlar 🙋 Sürekli uykum geliyor, halsizlik,offf tiksinme herşeyden beni mahvetti 🤢 Bulantım en çok akşamları oluyor.İnşallah biran önce geçer 🤲🤲
nurli34 Deletedmom_12 bende riskliyim canım Allahıma cok sükür bulantı kusma tiksinme olmadı hiç aşermiyorum bile bu arada 10+4 😇
Nazendehanim Deletedmom_12 geçen hafta gitmiştim canım ,18-25 Haziran’da gidicem gitmisken cinsiyeti de görürüm diye düşünüyorum. İkili test yapmaya karar verirsem 12 Haziran’da godicem ama sanırım yapmayacağım
Kuskoysunlaryoluna 10+4 hiç iyi değilim. Bulantılardan çok yoruldum . Hiçbir işimi yapamıyorum her şey aksıyor güzel beslenemiyorum moralim bozuk
Nazendehanim Kuskoysunlaryoluna ilaç kullanmayı denedin mi . Beslenme konusunda ben de öyleyim. Daha iyiyim diyorum ama yemem gereken şeyleri yiyemiyorum kuru ekmek kemiriyorum
Deletedmom_12 Kuskoysunlaryoluna yulafli biskuvit ve muz deneyin beni cok rahatlatti rabbim yardimcimiz olsun 😪
Deletedmom_12 Nazendehanim benimde 7 haziranda ikili taramam var canim bence yaptır. Ben fakulte de yaptircam. 14 haziram da da kendi doktoruma cinsiyet icin gidicem rabbim saglikli evlatlat versin heyecanliyimmmm
Kuskoysunlaryoluna Nazendehanim evet sabahları içiyorum sadece çünkü akşamları içtiğimde daha kötü oluyorum. Sabahları rahatlıyorum ama diğer saatler zor geçiyor
Kuskoysunlaryoluna Deletedmom_12 teşekkürler onlardan destek alıyorum her gün 1 muz yiyorum fazlası kabız yapıyor o yüzden cok tüketemiyorum
m060918 seymataner7 bende ikili teste gidicem ama ultrasona göre 4 gün gerideyiz son adete göre mi gitmeliyim
seymataner7 m060918 valla bende bilmiyorum son adet tarihime göre 11 haftalığım ultrasonda 12 haftalık çıktı bendede
nurli34 m060918 ya özeldeki ultrasona göre 1 hafta geriyim devlettekine göre 1 hafta ileri normalde 10+4üm ben ama 9 hafta mı 11 hafta mı anlamadım 🤣🤣🤣🤣
96Hamisanne Bende ilk başlarda çok vardı uyku hali hala devam ediyor napcam bilmiyorum ☺️ kızlar bu arada buraya resim nasıl ekleyebiliyoruz resim ekleyince http geliyor anlamadim
nurli34 96Hamisanne ay evet bende sadece uyku ve çok acıkma var uykuya doyamıyorum ve yemek yerken bile acıkır mı imsan öyle bi açlık 🤣🤣🤣🤣