Lale52 Kızlar 2.hamileliği olanlar karnınınz ne zaman çıkmaya başladı hareketleri ne zaman hissettniz çok merak ediyorum farklı oluyormış öyle diyorlar..
Durulay3 Lale52 karnım hemen çıktı suan 13 haftalık hamileyım inanırmısınız sanki ben hisediyorum bebegğimi vallahı bak bazen okadar net hısedıyorumkı ama çok erken ve dün doktora gıttım cinsiyet öğrenemedık ne kız dedı ne erkek belli değil dedi ya😒
Bccsn Lale52 valla karnım 2aylık olunca bile çıkmaya başladı. Şuan 7aylık hamşleyim 9aylık gibi. Ve ilk bebeğimi 19.haftada hissetmiyim bu bebeğimi 16da hissettim
cansualisa Lale52 sözde hamileyim değerim 2972 ama ne kese ne de bebek gözükmüyor 2 hafta snra gel dedi bekliyorum öylece kızım 4 yasında
Lale52 cansualisa böyle bir şey yaşadım maalesef sonuç değişmemişti.Keşke bekletmese o kadar başka doktora gidin isterseniz
Htc3866 cansualisa aynı bende iki haftadır bekliyoruz bu hafta da gideceğim bakalım merakla cuma gününü bekliyorum
NurrrH Lale52 şuan 12 haftalığım, göbeğim 5 aylık karın gibi 🤣🤣🤣😂 ama ben ard arda hamile kaldım belki onunla alakalıdır. İlk kzım şuan 9 aylık 😬
Lale52 Bende 11 haftalık karnım alt taraftan şişmeye başladı hareketleri için çok sabırsızlanıyorum ilknimi 16 da hissettim ilkini kaybettik ne yazıkki ama yani ikinci hamilelik ama ilk bebek
Lale52 cansualisa Değer zaten güzel artmıyor du 2000 lere çıktı hiç bir şekilde göremedi sonra çok küçük büzüşmüş kese gördü ve kürtaj oldum
Lale52 cansualisa asla size olumsuz düşünce yüklemek istemem benim de en son 2700 Dü işte sizinki tabiiki farkı olabilir inşallah görür ve bir sıkıntı yaşamazsınız alttan baktılar mı ultrason ile
twobabymommas Lale52 Ben 12. Haftada hissettim 16. Haftadan sonra çıkmaya başladı biraz daha erken çıkıyor ve bence daha büyük oluyor karın🤭
Busenurrr Lale52 ilk gebeliğimde 5 aydan sonra çıkmıştı şuan 13 haftalık hamileyim çıktı sanki 🤣 hareketi daha hissetmedim
hunilimom Lale52 kaçıncı ayda çıktığının farkında değilim kilom olduğu için anlayamadım 😂 ama ortalama 4. Ayda felan belliydi 15. Hafta da hissettim küçük küçük