ogretmenHnmm HurremSultan aynen canım 2 gün sonra bir daha tekrarlicam o zaman adet gunume denk gelmiş oluyor inşallah vardir ya
ogretmenHnmm Zey_nep57 29 nisan canım 32 gunde bir regl oluyorum 3 gün var daha günüme ikinci linkteki resme de baktin mi
TeoMom ogretmenHnmm Canım silik çizgi var ama şöyle diyeyim ben battan 2 gün önce hem kaset test hem erken gebelik yaptım ve kaset testte seninki gibi belli belirsiz bir çizgi çıkmıştı ama erken testte net çıkmıştı bugün eczaneye gitme şansın yok mu ya
TeoMom ogretmenHnmm Benim 50 çıkmıştı canım testi yaptığımın ertesi günü gitmiştim kan vermeye resim atıyorum burada çizgi hiç belli olmayan bir kaset test daha yapmıştım ama çizgi belli olmuyor diye resme almamıştım
ogretmenHnmm Gulcingezer https://imgyukle.com/i/RAZT9c ya hep ilk resmin link geliyor baska resim yüklüyorum yine o çıkıyor baska siteden bir daha yükledim bak bakalım bunda görebiliyor musun canım
Eylul2019 ogretmenHnmm bende goremedim valla canim.adetine az kalmis zaten erken gebelik testi yap.varsa onda hemen cikar.kaset test adet gecmeden gistermiyor genelde
Gulcingezer ogretmenHnmm canim ordaki kuruma cizgisi gbi geldi bana cnmu benimde gecen oyle cikmisti hatirlarsan ne kdar var regl’ne ?
2022Mom2022 ogretmenHnmm çok hafif gördüm bende siyah beyaz olduğu için tam belli olmuyo foton renkli atmadığın için sanırım bence direk kan var zaten hafif çıkmış 😄