anneligeadimadim Aramızda 29.haftasında olan ikiz anneleri var mı? Şimdilik bizde her şey güzel gidiyor ama gün geçtikçe korkuyorum ve artık yürümek çok zor belim çok ağrıyor, sizde durumlar nasıl?🌸
TazeAnne06 anneligeadimadim kesinlikle aynıyız 30. Haftadayım ve analık iznine ayrıldım her şey yolunda ama belim bacaklarım çok ağrıyor 🥺🥺🥺
GamzEngin anneligeadimadim 29 haftadayim fakat yurumek zulum gibi bebisimiz iki hafta onde ve butun yük belimde . İlk dogumdan klma iki fıtık beni benden aliyor
Sedaerbil anneligeadimadim bnde 30.haftaya kadr iyiydim ama 30.haftadan snra bel agrısı nefes alamama yürümekde zorluk cekiyorum toplam 11 kilo aldm ama cok şükür ödemim yok olmadıgı halde böyleyim uykuya deyinmiyorum bile sürekli evin içinde geziniyorum bizde 34+3 olduk cok şükür
anneligeadimadim TazeAnne06 ya demi çok zorlaştı her şey ama içim kıpır kıpırda aynı zamanda🙈🙈 doktor sana herhangi bir tarih verdi mi canım?
GamzEngin anneligeadimadim Belki ilk olsa bir sekilde idare edilir ama oğlum 5 yasinda ve ilgi istiyor ve bu donemden etkilenmemesi icin sabretmeye calisiyorum 😅 vallahi analık zor iş
elf0 anneligeadimadim biz de haftasına göre 28 bitti 29 a girdik ama gelişimleri biri 1 hafta diprri 2 hafta önce hamgisine göre yapıyolar doğumu acaba nasıl hesaplicağımı şaşırdım 🙈
anneligeadimadim elf0 canım doktoruna sormadın mı bizimkiler yakın gidiyorlar birbirlerine şimdilik 🙈
elf0 anneligeadimadim kiloları fazla olur iyi dedi ama doğum zaten erken olcak demişti biri aşağıda diye doktor seğiştircem bide sonraki kontrolde tekrar sorcam bakalım 🙈
Demet2323 elf0 cnm bende 27 haftalık tek yumurta ikizleri seninki ciftmi bide neler tüketin kilo acisinda
Cakmaafrodit 23.haftadan yazıyorum kızlar korkutmyın beni şimdiden kasık ağrısı bel ağrısıyla mücade veriyorum daha kötüsünü kaldıramaz bu vucüd 😂😂
Nil2736 anneligeadimadim 26 dayım bende. Beni en çok yoran göbek deliğim ağrıo ve göbek deliği çevresinde iğne iğne batma gerginlik falan var. Bide 3 yaşında oğlum var. Ee otur kalk bişeler yap ne bilim tam yerleşiorm sonra ayağa kalkmak zorunda kalıorm. falan filann çok yorup. Göbekle eğilemiorm kalkamıorsm hareketlerim kısıtlandı. Hamilelik çok yoruo. Sabır çekiorm valla. Tek duam sağlıkla doğsunşat vaktinde doğsunşar ve kuvöze girmeden evimize gelelim istiyorm. Daha hasfane cantası çocuklarn kuyftleri hiçbişede yapamadm 😔 hersey yıkanvsk yerleştirilcek üff dolu iş var ama hiç halim yok. Azck bi iş yapsam kalçam belim kopuo.
anneligeadimadim Nil2736 çok zor canım benim ilk hamilelik olduğu için çocuk da yok o yönden daha sakinim ama her an tetikteyim neyle karşılaşacağımı da bilmiyorum o yüzden çok zorlanmaya başladım ama sağlıkla alalım da kucaklarımıza gerisi boş ☺️🌸
Semayavuz_69 Nil2736 canım biran önce hazırla bende hazırlandım hastahanede yatıyordum dört gündür acilmam vardı yeni çıktım ne olacağı belli değil heran herşey ola biliyor