ilaydaguncan sunaanur yaa siz de benim gibisiniz o zaman,aynen ben de çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok tabi🥺 inşallah en hayırlı şekilde en acısız şekilde atlatırız bu süreci,rabbim tez zamanda kurtarsın hepimizi🙏🏻❤️
Naile_7732 ilaydaguncan yok kız sonda hıc ama hıc acımıyor enfeksiyon yoksa nasıl taktılar nasıl cıkartıyorlar hıc fark etmiyorsun
Bfbelss_92 Doğum için değil de normal bir operasyon geçirmiştim uyandığımda sonda takılıydı sonradan takmışlar yani canım çıkartırken de çok acımadı yani serum çıkarken ki acısıyla aynı hafiflikte
Minagezer ilaydaguncan bende bundan çok korkuyorum ama korkular kafamızda ben vajinal ultrasonda da çok korkuyodum ilk haftalarda doktor yapınca bu muymuş dedim genelde uyuşukken yapıyolermış zaten ama bence ona hiç odaklanma bile evlatlarımıza kavuşmak için saniyelik bi acıdan korkmak olmaz🌸
zepbjk ilaydaguncan Ben acı hissetmiş biri olarak yazayım inan o büyütülecek bi acı değil bi anlık yani iğne olurkenki bi anlık acı gbi düşün sen bebişe odaklan hayırlısıyla gelsin
Princessmom Bende çıkarırken acırmı mersk ediyorum. Doğum yapacagm hastane uyusukken takıyormus ama çıkarırken acır dye korkmuyor değilim sezeryandan daha çok sonda stresi yaptm resmen
Damlaanur Princessmom inanın ne takarken hissediyorsunuz ne çıkarırken ben anlamadım bile içinizi ferah tutun
ilaydaguncan Princessmom ya siz de aynı benim gibisiniz,ameliyatın stresini unuttum resmen sadece ona odaklıyım🥺
Snemgokbil ilaydaguncan valla bende korktum çok bağırdım belki çok ağrı olmuyor ama korku aşırı hissetmistim
miyopmom ilaydaguncan bana normal dogumdan sonra takildi hic hatirlamiyorum farkina bile varmadim desem yeridir :) hemde iki kere takildi benim idrar sorunum vardi bi sure kendim sontayla bosalttim idrarimi
Sonyazzz ilaydaguncan eğer özel hastahane ise önceden doktorunuza söyleyin biz söyledik bana öyle taktılar bu arada genel anestezi oldum bende
burcinvrl6006 ilaydaguncan bende sezeryan oldum belden aşağısını uyuşturuldu uyuştuktan sonra taktılar sondayı çıkartırken de hiç bişey hissetmiyosun, sizin genel olacaksa bayılttıktan sonra takılır bence eğer öyle değilse de söyleyin öyle taksınlar deriim
Damlaanur ilaydaguncan bunu siz ayikken yani hissediyorken yapmazlar zaten büyük cogunlul böyle sezeryana aldıktan sonra uyusturup o şekilde takmışlar hatta ben uyandım sıvı şeyler icmemi bol bol tuketmemi söylediler bı saat oldu iki saat oldu ben sise şişe şerbetler sular bitirdim durdum dedim ki ya benim tuvaletim neden gelmiyo herkes bana güldü sonda takılı diye görmedim hissetmedim bile cikarticaz yuruyceksiniz dediler öyle korktum kastım ki kendimi bı anda tamamdır dediler ne yani çıktı mı dedim evet bu kadardi dediler inanın hiç gözde buyuttugumuz kadar bişey değil bende sizin gibiydim rahat olun sadece 🤍
Carriebradshow ilaydaguncan ben spinal anestezi ile özel hastanede doğum yaptım. Önce uyuşturdular sonra sondayı taktılar. Hiç bir şey hissetmedim. Çıkartırken de hiç ağrı sızı olmadı.
Princessmom Carriebradshow inşallah ya cidden pskolojk olarak sonda problemi çoğu kişide var özel bölge olunca