Guler123_ yok canım benim doktorum yalovada sedat bey. Muhtemelen ayni kongreye katılacaklar ☺️

Guler123_ Evet biraz açtım. Sizce buraya göre doğum yakın midir? İlk gebeliğim. Ve ilk nst. Hic bilgim yok

tugbakya aaa olabilir ben İzmir’den Aylin Barbarosa gidiyorum bizim hocada Antalya’ya kongreye katılacak 4 gün yok bugün bende NST’ye girdim 38 haftalık olduk bugün inşallah doktorumuz yokken gelmez

Guler123_ Aynen benim doktorum da antalyada olacak. Ay hadi insallah beklesinler. Birde benimki tatille birlestirecekmis. 8 inde dönecek o yüzden bi telaş yaptım

tugbakya NST’ye mutlaka tok gir NST’ye girmeden önce bı tane simit çay bile yesen yeter bebek hareketlerini takip etmek için bu benim 2 nstm de böyle çıktı sonucu iyi dedi doktor sen mutlaka yat dinlen kendini yorarsan bebiş gelir yat kendine bol bol yat benim eşim uzun yol şoförü olduğu için evde hiç işim yok akşama kadar yatıyorum eğer imkanın varsa yat yatabildigin kadar yat riskin yoksa bile yat dinlen sancıların üstüne gitme

tugbakya benim doktor ne senelik izin kullanıyor ne haftalık izin varı yoğu gebeleri bugün sordum hatta hiç senelik izin kullanmıyormusunuz dedim hayır dedi Allah ondan bin kere razı olsun Instagramdan takip edin Aylin Barbaros diye ayın 8 i çok uzun yaaa

Guler123_ bebek hareket etmediğinde mi sancı oluyor ? Bende bugun ilk defa nst ye girdim 35. Haftam. Bebegim 12 de falan uyanıyor genelde ben 11 de girdim nst ye uyuyor bebeğin dedi. Doktora götürdüm sancın var dendi doğumhaneye muayeneye gönderdi. Sonra tekrar girdim uyandı oğlum sanci çıkmadı

Guler123_ evet malesef. Benim gebelik şekerim de var. O zamana kadar gelecek gibi bi his var zaten içimde. Kendimi yormamaya çalışıyorum. Teşekkürler 🤗

Guler123_ Doktorum bebeğin başının hafif asagiya baskı yaptığını normal olduğunu söyledi

Eminecak hayır aksine bebek hareket ettikçe nasıl bı sancın oluyor ona bakıyorlar size kumanda veriyorlar bebek hareket ettikçe düğmeye bas diyorlar bebek hareket ettikçe nasıl bı sancın oluyor ona bakıyorlar mesela benim bugün NST’nin son 5 dksi hemşire geldiğinde bebiş mesaneme bı baskı uyguladı kıza dedim dur cihazı çıkarma bu sancı cihazda çıksın sancım var dedim sağolsun bekledi kız çok şükür bı sıkıntı çıkmadı NST’ye girmeden önce çikolata tatlı ya da yok karnına girin ki bebis hareket etsin

Guler123_ kanala girmemis ama bebeğin başı zaten uzun süredir doğum pozisyonunda. Birde dün tüm akşam regl agrisi gibi agrim oldu. Ve vajinada batma hissi. Onu da söyledim nst sonucuyla beraber doktorum bebegin başının asagiya biraz baskı uyguladığını biraz sancım olduğunu ama bi sıkıntı olmadığını söyledi.

Guler123_ bebek uyurken sancım çıktı benimde anlamadim. Uyanikken hiç sancı falan olmadi. Oyle düğme falan da vermediler 🤷‍♀️

Eminecak korkmani gerektirecek bı durum yok yeter ki stres yapmayın ben hamileliğim boyunca hiç stres yapıp korkmadım evrene pozitif enerji verin stres yapmayın ki bebişinizde sakın uysal ağlamayan bebiş olsun

Bakın orada benim biraz sancım çıktı küçük hanım orada kendine oyun oynarken mesaneme vurup duruyordu ben de o esnada ahada geliyor sancım başladı galiba dedim biraz bekledim normale döndü canı sıkılınca anasıyla oynuyor küçük hanım 🤗🙈

Guler123_ korkmuyorum ama ister istemez bi stresim var ve cok sinirliyim bi sinir yumağı dogurcam galiba 😱 bugun ilk defa nst ye girdim hemen dogumhaneye gonderdiler alttan muayene ettiler falan bugune kadar yoktu bi telaşım artık başladı hayırlısı ile bi kucağımıza alsak