Sssvv Arkadaşlar merhaba doktorum Progestan yazdı vajina yoluyla almamı söyledi ama çoğu yerde ağızdan alım diyor. Kullanan varsa acil bilgi verebilir mi ?
ilyd9 Sssvv ben belki de 3 ay vajinal olarak kullandım hiçbir yan etkisini görmedim ama aksine ağızdan alıp yan etki gören çok var bulantı baş dönmesi halsizlik gibi
enbiannee Sssvv vajinal kullan dediyse doktorun öyle kullan canım. Ağız yoluyla alınca yan etkisi fena oluyor bende kullandim ilk aylarımda ağız yoluyla kullandim valla aksamlari atıyordum 1 tane anında yatıyordum yoksa ayakta duramıyordum başım dönüyordu çok fena.
Sehrbnon12 Sssvv canım agızdan alınca bazen baş dönmesi yapabiliyor ama vajina daha etkili bende kullanıyorum bu hafta kestim artık kasılma kasık agrısı kanama vs hic yasamadım insallah bundan sonra da yasamam ama sen vajina dan al
Zynpcbi Bende 2 gündür başladım vajinal daha etkili oluyor dedi doktorum yumuşak kapsül vajinal olarak kullanıcaksınız doktor öyle dediyse
laesen Sssvv bende yaklaşık 10 haftadır kullanıyorum, herhangi bir yan etki hissetmedim, kullandıktan sonra hemen kalkma ama , vajinal yoldan kullanım daha etkili
Zynpcbi Sssvv akıntı yapıyor fazlalığı atıyormuş başka yan etkisini görmedim ağızdan daha fazla yan etki yapıyormuş öyle duydum bende
OzlemmKB Sssvv ağızdan alındığında çok fazla yan etki yapıyormuş . bende 1 haftadır vajinal kullanıyorum yatmadan önce kullanıyorum Bi yan etki hissetmedim
mimar_anne Bende sabah akşam vajinal kullanıyorum ağızdan alınca bende baş dönmesi ve aşırı uyku yaptı vajinal çok daha etkili yan etkisi de yok
Mrv_mlk Ben 3 aydır kullanıyorum,ağızdan. Yan etkisi var ama doktor bana günde 3 kere verdi vajinadan koyunca kalkmamak vs gerekiyor. Ağız yolu ile alınca mide bulantısı yapıyor
Sssvv Vajinadan başlıyorum o halde. Herkese çok teşekkür ederim. Sağlıklı gebelik ve doğum diliyorum hepimize 😢🙏🏻
aydagulhaliloglu Sssvv Prospektüsüne bak canım. Çünkü progestanın hem fitil olarak hemde oral olarak kullanılan iki ayrı ilacı var. Allah korusun fitili yutar yada oralı vajinadan alırsan sıkıntı olur😅
Cdem21 Canım 5.haftamdan beri kullanıyorum 10. Haftadayım şuan devam ediyorum hala fitil olarak kullanıyorum daha etkili ve yan etkisi olmadığını biliyorum ama benden artık çoğu geri çıkıyor önceden hiç öyle olmuyordu
Knnlv aydagulhaliloglu bende bunu anlamaya çalışıyordum herkes ağızdan alinani alttan alınabilir gibi yazmış yada ben yanlış anladım. 🤭🤭
durununannesiiiii aydagulhaliloglu bunj sana kim söyledi canım? Progestan tek bir ilaç ve ister ağızdan ister vajinadan fitil olarak kullanılıyor. Eşim eczacı bu arada. Vajina ve oral olarak iki ilaç yok yani lütfen yanlış bilgilendirme yapmayın @Knnlv @Sssvv
aydagulhaliloglu Knnlv Bende ona şaşırdım aman diyeyim kızlar. Hamilelikte unutkanlık diz boyu siz prospektüsü her ihtimale karşı okuyun sonra bir yandan doktorunuza alay konusu olursunuz bir yandanda ilacınız bir işe yaramaz🤗
Sssvv Knnlv Prospektüsünden ağızdan alınır yazıyor ama eczane fitil yazdı üzerine. Doktor da fitil olarak kullan zorlanırsan ağızdan al dedi 😱
sdymtl aydagulhaliloglu ben 29+1 im baştan beri kullanıyorum hap olarak içtiğimde de dışı pembe olanı verdiler. Fitil olarak da. Hatta eczane hem oral hem fitil zaten bu dedi. Farklı olanı var mı ki? Ben hiç görmedim.