Sevdiss_17 Deletedmom262 kuzum eylul ayindaki bi post galiba 😊 arkadas simdiye dogurmusyur bile bebek 1 yasidnadir 😂
Sevdiss_17 Trna kac gunde bir oluyorsun adetten once yapmak istiyosan adetten 5 gun oncede cikan var 1 gum once de ama adetim gecikmesini bekle bir iki gun ben 29 gunde bir oluyorum ayin 10u gibi yaomayi dusunuyorum
Trna Sevdiss_17 bende 29 günde 1 oluyorum canım sabirsizim biraz ya 1 hafta bekliyelim napalim inşallah olumlu sonuclar alırız ya
Sevdiss_17 Trna ayyy beraber ogreniriz insallah yani tahmini ayin 11i adet gunumuz dimi heycablandim kiz simdi 😂😂 vallaha bende cok sabirsizim gunler gecmiyo
Trna Sevdiss_17 evet canimm Allah yüzümüze baksın o gün sabah test yapmıştım gece uykum gelmedi doğru dürüst testi yapınca da biraz moralim bozuldu bende basit çok küçük kistler var canım hamile kalirmiyim diye çok düşünüyorum
Sevdiss_17 Trna kizima kistlerle hamile kaldim ben adetlerin duzenliyse hic dusunme bence kistleri sutunu kesmeye bak bide olmazsa bu ay sigan suyu iceriz rabbim buyuk 😊
Sevdiss_17 Trna farkediyormu yoksa rastgele alinabiliyormu kuzum alirsan banada yazarmisin hangsiini aldigini
Trna Sevdiss_17 canimm test yaptım hamileyim darisi sana inşallah 🙏 Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah