Sevdiss_17 Trna ben sabah test yaptim bu oglende tekrar yumurtlamanyaptim yine koyu cikti adetim gecene akdar bekliycem
Sevdiss_17 Trna evet yanlismi cikariyo kzimdada bunlardan kullandim aninda cikti yaniltmadi bundada aninda cikti markasi ne aldigin testin
tugbaayaz Mihra canım bende öyle oldum ama imkansız gibi yaa 9 gün geciktim 2 güne bi test yaptım kesin hamileyim diye düşündüm hep ilk defa gecikme yaşadım çünkü ve bu kadar uzun süreli olması akla başka bişey getirmedi ama 9 uncu gün hastalandım
Trna Sevdiss_17 canim ben onlardan cok yaptim gebe oldugum halde negatif sonuç veriyodu days comfort bunu al 20 TL kesin sonuc alirsin cok merak ettim simdiden
Trna Sevdiss_17 ondan yap bana dua edersin olumlu sonuc alinca canim 😀 belirtilerin varmi hissediyomusun hamile olduğunu
Sevdiss_17 Trna aslinda bu ay hic takmadik 24 unde yumurtlama gorudm ogun birlikte olduk ama esiminde benimde umrurunda degildi resmen ve 6 gun sonr ovulasyin yavas yava skoyulasti sanki cogu kisi koyulasiyo gebeliktir falan dedi ama zaten surekli icimde bi his vardi hamileyik diye 3 keredir falan ozelikle bir gece kasigimda pit pit kalp atiyo bune ya dedim obur tarafa yattim yine atiyo bisey varmis gibi ozamda kesin hamileyim dedim ama 7 gun kala asiri derce dilim damagim kururmaya basladi ben gunde 1 bardak suyu bile zor icerjen 3 litreye yakin icmeye basldim gogus agrim akinti yoktu hala yok bu sabah midem asiri bulandi bir bardak cay tek icebildim daha cok erken bence bulanti icin psikoljik sanirsam 😂😂 hadi bide ovulasyoj icin surekli idrar yaptigik icinse nirmalde hep parlak olan idrar cok bulaniklasmisti herseyden once o his yetiyo cok konustym 😂😂 senin varmi belirtin
Trna Sevdiss_17 ya varya belirtilerimiz ayni canim bende duz uzanıyorum karnima baktığımda küçük kalp atislarini görüyorum benim belim cok agryo surekli uzandigim gibi uykum geliyo hissediyodum hamile oldugumu sende kesin hamilesin canim birdaha o dandik testlerden alma ben kizimdada yapmistim her yaptigimda moralim bozuluyodu daha gecenlerde bile o senin alfdigin testten iki tane aldim tek cizgi cikinca cok üzüldüm son defa sansimi denemek istedim cok şükür olumlu sonuc aldim inşallah sende ayni duyguyu yaşarsın canim bu sana soyledigimden al ama
Sevdiss_17 Trna ya ovulasyonun icinden 2 tane hediye cikuyo ya onlar normalde adet gecene akdar test almiyorum benimde belimde fitik var normalde cok agir is yapinca agrir bi kC gundur durduk yere agriyodu demek bu yuzdenmis insan hissediyo insallah hepimizinki cok saglikli gebeliklerdir kesede bebekte gorunur 9 ay sonra dogum hikayelerimizi yazariz 😂
Trna Sevdiss_17 aminnnnnn insallahhh canimmmm sende olumlu sonuç aldın mi yaz mutlaka bu arada folik asit aldim 60 tl
[silindi] Mihra bennn🙋🙋🙋🙋🙋adet günü kanda negatif çıktı 6 gün geçti idrarda negatifti dr gittim baktı kist var o yüzden adet olmamıştır dedi ilac vericem adet olman icin dedi sonra birdaha kan ver dedi bi verdim hamileymisim şuan 8 haftalık ellerinden öper 🙋❤️❤️
Sadesoda Mihra canım benim de en son adet tarihim 24ocak hala hasta olmadim 3kere idrar testi yaptım birinde hafif çizgi ikisinde bişey çıkmadı kav verdim 1bucuk hafta önce 1.20 çıktı hala hasta olmadim bekliyorum
Bzbzbz Mihra adet günümde kanda negatif olan testim 2 gün sonra pozitif cikti olabiliyormus demekki. Bende ckk sasirmistm. Normal gebelik
Svdsr Ben test yapmistim kendim negatif cikmisti. Sonra check up yaptirmam lazimdi 1 hafta sonra doktor hamilelikte bakayim mi dedi, bakin dedim zaten negatif diye sonra hamile ciktim. Suan 29. Haftamdayim. Mutlaka kandan baktirin.
Aylinizm Benim adetime daha beş gün filan var ama yaklaşık bir haftadır alt karın bölgem kasıklarım ağrıyor ara ara batmalar oluyor bugünde midem çok bulandı dört gün önce test yaptım çok silikti bugünde bir test yapayım dedim ama negatif çıktı bu sefer bilemedim şuan yine ağrılarım başladı bakalım adetimin gecikmesini beklicem 😒