Mihra Gucluanne stresten de gecikiyor olabilirm her ihtimali düşünüyorm zaten ha oldm ha olcam derken stres oluyor ister istemez
Mihra AslimErcan yarında olmazsam artk kan testi yaptırcam bakalm inşallah sizin gibi bende de öyledir
Irmakelizim06 Mihra hiç yoktu Zaten normaldede araba tutar midem bulanır sadece o oluyodu onuda normal karşıladım beklemiyodum hiç hamile kalmayı şok oldum testi görünce :))
galatasaray Mihra benim gec dollenme oldugu icin kac defa test yaptimm ama idrar testi tabiki hic silik bi sekikde bike cikmadi adetim zaten baya geciyordu bende duzensizdir diye bisey yapmadim be 5 haftalik oldugu zaman ogrenmistim.ewdeki testle:)
Edaa35 Mihra adetim gectikten sonra farkli günlerde 3 kere test yaptim hicbirinde çıkmadi hastanede kan testinde çıktı
Songul2610 Bende dün yaptim adetime 4gün kala negatif ciktı simdi adetime 3gün var cok sabirsizlaniyorum sabahları arada bulantım oluyo cok sık idrara çıkıyorum yorgunluk hissi var birden belim kopacakmışcasına agriyo sonra geciyo . Kasıklarımda karnımda agrı oluyo bi kac kez vajinada batma oldu. Sizce bunlar hamilelik belirtisimidir. Bu arada temmuzda erken dogum yaptım kızımı kaybettim😭😭 oyüzden cok istiyorum olmasını ins Rabbim verir hepimize
patulii Bugün adet günüm hiç adet olacakmış gibi bi belirti yok normalde 10 gün öncesinden başlardı başına böyle bişey gelen var mı??🤨
Guul Melekdilek canim merak ettim sonuc ne oldu. Benim 6 gun gecti idrar testi negatif aksam doktora gidip kan vericem artik
Guul Melekdilek yok canim bende adet olmadim. Tedavi gordugum hastaneyi aradim dedim test yaptim negatifti. Dediler pazartesiye kadar zaman gecsin o ara tekrala testi. Negatif veya pozitifse iki turlude kontrole gel dediler bakalim kismet. Diyorum inslh kanda pozitif cikar yada ultrasondan bakarlar ne bilim bi umut iste.. Tek belirtim beyaz sarimsi akintim oluyor arada. Kosuyorum wcye acaba adetmi oldum diye bakiyorum yok..
Melekdilek Guul senınle aynı durumdayız benımde oyle akıntı gelıo ınsallh vardır ıkımızınde pazartesı bende test yapıcam tekrar
Mercan96 Mihra Merhabalar.. Aynı soru kafama takılırken size rast geldim. Test negatif çıksa da yine de hamile olabilir miyim? İnsan Bi ümit düşünüyor. Ben de adetime 6 gün kala dayanamayıp test yaptım negatif çıktı. Şuan adetime iki gün var. Yazılarınları okuyunca acaba ben de hamile olabilir miyim diye ümitlendim. Sonra acaba hamile kalmış mıdır bu bayan diyip sizin profilinize girince hamile olduğunuzu öğrendim ve çok sevindim. Biz evleneli 2 yıl olucak. 4 aydır da bebek istiyoruz. İnşaallah hayırlı Bi evladımız olur. Aynı şeyleri yaşamış biri olarak sizlerin dualarınıza talibiz..
MHg Bayanlar selamlar hepinize 7 senelik evliyim adetim 17 gün gecikti, bi umut test yaptım negatif çıktı , paartesi kan testi yapılacak, yıllarca negatif çıktığı için korkuyorum test yapmaya, böyle olan var mı
hilal_2323 O kişiden Mihra Bu durum kişiden kişiye değişiyor. Benim 3 gün geçmişti evde test yaptım iki çizgide tam çıktı.